Hatalmas lehetőség előtt áll a címvédő Inter együttese. A mai mérkőzés tétje nem kisebb, mint hogy egy esetleges győzelemmel átvegyék a városi rivális Milantól a Serie A vezetését. Nehéz kezdés és hosszú út vezetett idáig, de úgy látszik, hogy Simone Inzaghi csapata hétről-hétre egyre jobb formába lendült és már a második helyen állnak. Nagyon jó a mérlegük, de sok helyen lehetett olvasni a szezon elején, hogy idén lemondhatnak a bajnoki címről.

A hétközi, Real elleni Bl vereség egyben azt is jelentette, hogy a spanyolok nyerik a csoportot és az olasz csapat csak csoportmásodikként jut tovább. A lényeg a továbbjutás, nincs idő csüggedni, mert újra fontos mérkőzés előtt áll a regnáló bajnokcsapat. Az a Cagliari lesz ma az ellenfél, akik kieső helyen állnak, jelenleg a tizennyolcadikok. Hazai győzelem várható, de abban igazából nincs semmi érték. Maximum ha úgy alakul a mérkőzés, akkor később belehet szállni majd az Inter győzelmére.

A Cagliari csapata zsinórban négy döntetlennél jár, azt megelőzően négy vereségük volt gyors egymásutánban. Általában jól tartják magukat az első félidőben, persze az is előfordul, hogy az első félidőben van több gól. Többször előfordult a mérkőzéseiken, hogy már az első félidő végén kialakult a végeredmény, vagy hogy a második félidőben kiszakad a gólzsák. Nagyon egy félidős csapat, vagy az elsőben vagy a másodikban jók, ritka amikor két félidőn keresztül jól védekeznek és nem kapnak gólt.

Ha az Inter nyerni szeretne, akkor nem teheti meg azt, amit a Milan játszott tegnap, vagyis hogy ők kapják az első gólt. Mivel az Udinese pontot csent a Milantól, így csak egy ponttal nőtt a két milánói között a különbség, vagyis a forduló végén könnyen az Inter vezetheti a bajnokságot. Azt gondolon, hogy kettőzött erővel fognak hajtani és már a félidőre el akarják dönteni a mérkőzést. A tippem az, hogy lesz legalább két gól az első fordulóban.

Inter - Cagliari: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp