Kicsit hasonlít ez a meccs a mi meccsünkre Dél-Korea ellen... itt is túlzásnak érzem, amennyire leírják az underdogot az irodák. Szintén fent áll az a szitu, hogy olyan igazi erőpróbát még egyik csapatnak sem kellett kállnia... Horvátország a COVID-osok nélkül nem az igazi, Japán még egyelőre nem tart ott, hogy igazán számottevő csapatként tartsuk őket számon (bár a spanyolok melegben lettek volna ellenük, ha a játékvezetők nem úgy fújnak nekik hazai pályán ahogy fújtak), Argentína és Ausztria pedig végképp futottak még kategória...

Itt tehát az első komoly meccs mindkét együttes számára, amelynek egyetlen tétje talán nem is olyan kicsit... mégpedig az, hogy a másik csoportból kit kapnak. Nos, én ott a "csoportdöntőn" dán győzelmet várok, így aki itt második lesz, annak kell velük találkoznia. Azt tudni kell, hogy a döntetlen a spanyoloknak kedvez jobb gólarányuk miatt. Noha nagy favoritok, én kemény meccset várok, és titkon bízom is egy brazil meglepetésben... eddig messze nem volt meggyőző még a kiscsapatok ellen sem Spanyolország. A brazilok pedig az Olimpia óta 100%osak... megnyerték 100%-osan a Dél- és Közép-Amerika Bajnokságot, no és eddig itt is csak győzelmük van.

Megint megannyi ötlet cikázik itt az ember fejében, hogy melyik piaccal csippentsen magának egy darabot... nos, én több piacot is meg fogok játszani. Plusszos hendik és a brazil csapat góljai over-re.... illetve apróval egy kicsi a brazil győzelemre. De én most itt amiben talán a leginkább bízom, azt választanám ki... azt hiszem, kicsit alábecsülik itt a várható gólszámot, ami a csapat over-eknél is alaposan jelentkezik. 22 lőtt gól alatt esélytelen lenne Brazília, márpedig én érzem bennük a potenciált egy minimum kiélezett meccsre, így azt mondom, hogy legalább 23-szor megzörgetik a hálót De Paulaék!

Spanyolország (n) - Brazília (n): Brazília (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp