Lassan eljutunk oda, hogy egész jó meccseket is látunk ezen a VB-n a sok lefutott mérkőzés után... bizony itt is jó meccset várok, annak ellenére, hogy az irodák eléggé egyoldalú meccset várnak a szorzóik alapján.

Nos, én azért nem írnám le ezt a fiatal orosz válogatottat... sőt.. szerintem egy meglepetésre is képesek lehetnek bőven, ha kijön nekik a lépés... persze benne van a pakliban az is, hogy összeomlanak és nagyon megszórják őket. De a francia csapat eddigi játéka engem nem győzött meg teljesen... simán képesek támadásban percekre besülni, amit eddig egyetlen ellenfelük sem használt ki, bár már a szerbek is közel álltak ehhez. Az orosz a szerbeknél jobb csapat, ellenük kevés lesz az ott mutatott francia játék!

Az oroszok a franciákhoz hasonlóan 100%osak lehetnének, de nekik becsúszott egy X a szlovénok ellen... játékuk sokat nem változott attól, hogy fiatalítottak, ugyanaz a fizikális, pörgős kézilabda. Sokkal inkább nézi ezt az ember, mint a franciák gyakori szenvedését... Rengeteg kevés gólos meccset játszanak a gallok, de úgy gondolom, hogy most kikapnak, ha nem dobnak 25-26 gól fölött NzeMinkoék. Az oroszoktól ugyanis kb ennyi gólt várok, ők pörgetni fogják a játékot és amikor lehet , lerohanják majd a franciákat, hisz ki akarna bírkózni a fizikálisan brutális falukkal... Kérdés, mennyire találja majd az ellenszert a gyors orosz támadásokra Krumbholz csapata.

Jó orosz teljesítményben bízom és legalább 24 gólt várok tőlük a meccsen, ami minimum egy szoros meccsre, de akár meglepetésre is elég lehet.

Russian Handball Federation (W) - Franciaország (n): Russian Handball Federation (W) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp