Korábban ez a párosítás egy kiélezett csatát jelentett rendre, de manapság sokkal inkább várhatunk egyoldalú meccset.. méghozzá svéd fölénnyel.

Ebben a középdöntő csoportban a legnagyobb a harc, hiszen 3 csapat is totál esélyes még a továbbjutásra... Svédország, Norvégia és Hollandia ez a trió. Mondhatnánk, hogy a svédek állnak a legjobban, hiszen ponthátrányuk ellenére egy győzelemmel majdhogynem biztosan továbbjutnak, de még megeshet az az érdekes eset, hogy a Norvégia - Hollandia rangadó is döntetlen lesz, ebben az esetben a 3 azonos pontot gyűjtő csapat között majd a gólarány dönt. Jelenleg ebben Hollandia magasan a legjobb (+87), Norvégia a második (+75) és Svédország a harmadik (+73). Mivel a norvég meccs a svéd meccs után lesz lejátszva, nem matekozhatnak a svédek, legalább 3 góllal nyerniük kell a románok ellen. Nos, ez nem okozhat gondot nekik, sőt, szerintem többet is közé fognak tudni tenni. Ez a román csapat ugyanis már nem az, amit az elmúlt években láttuk, elég ha csak Neagu hiányát kiemeljük. A kieső embereket egyelőre nem tudták érdemben pótolni.

Látva a svédek eddigi játékát én könnyed svéd sikert várok, egy sok gólos meccsen... a hitehagyott román csapat számára semmilyen téttel nem bír ez a találkozó, és legutóbb, 2 éve egy hasonló "utolsó" mérkőzést kellett játszaniuk a VB-n, annak nagyon csúnya vége lett... a japánok 37-20-ra páholták el őket akkor... Nos, én egy hasonlóan széteső román együttest vizionálok, melynek könnyedén 34-35 gól környékén dobhat ez a lendületes svéd csapat.

Svédország (n) - Románia (n): Svédország (n) által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp