A sereghajtó Norwich City fogadja a Steven Gerrarddal feltámadó Aston Villát, a Premier Liga keddi játéknapjának első mérkőzésén.

Kicsit beárnyalja a képet a két vereség, de nem szabad elfelejteni, hogy az Aston Villának nem a Liverpool vagy a Manchester City ellen kell nyerni, de ezeken a mérkőzéseken sem szabad feltett kézzel szerepelni. Helyt álltak mind a kétszer, a 'Pool csak büntetővel tudta legyőzni őket.

Öt vereség után menesztették az akkori menedzsert, Dean Smitht. Helyét Steven Gerrard vette át és a csapat játéka egy csapásra megváltozott. 4-3-3-as felállást játszat a csapatával az angol szakember, illetve egy-két játékos is ki- illetve bekerült a kezdőbe. Jól látszik, hogy a játékosok hozzáállása megváltozott, benne van, hogy még feljebb kapaszkodjanak a tabellán. A Gerrard érkezése óta lejátszott 3-0-2-es mérleg azt mutatja, hogy jó döntés volt meglépni a trénercserét, mert addig a pillanatig mindenki a földbe döngölte az Aston Villát, azóta viszont nemhogy tartása lett a csapatnak, de eredményeket is tudnak felmutatni.

A Norwich csapatának ebben a szezonban két jó mérkőzése volt eddig, ráadásul mindkettő novemberben, egymás után. A Norwich egyébként botrányosan rossz idén, eddig tizenhat forduló alatt mindössze nyolc gólt rúgtak. Nyolcat. Így nem hiszem, hogy sok babér teremne nekik idén vagy akár a mai mérkőzésen, főleg úgy, hogy egy jó formában szereplő Aston Villa lesz a vendégük.

A tippem az, hogy ha nem is végtelenül simán, de az Aston Villa behúzza a találkozót, minimum két gólt szerezve.

Norwich City - Aston Villa: Aston Villa által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp