Hatalmas formába került a Hoffenheim, utolsó négy mérkőzésüket megnyerték. Pedig közötte volt a Leipzig, a Frankfurt és a Freiburg is. Mindegyik felsőházas csapat, ami mutatja a Hoffenheim jelenlegi erejét. Emellett pedig ott van a Fürth elleni 6-3 is, ez pedig szintén mellettük szól. Sebastian Hoeness mester munkája kezd beérni. Pár fordulóval ezelőtt néztem őket a Leipzig ellen, ahol a kommentátor épp a menesztéséről beszélt. Azt hittem, rosszul hallok, mivel minden meccsükön látszott, hogy sokkal több van a csapatban. Az a csávó vagy nem érti a német focit, vagy csak ordas nagyot akart mondani.

A Bayer Leverkusen szerintem hasonlóan jó csapat, mint a Hoffe. Lehet, hogy én látok beléjük többet, mint amik, de én simán top3-ba várom őket, a Dortmund megelőzésére is alkalmasak lehetnek. Ezért tűnt érthetetlennel a Frankfurt elleni múlt fordulós produkciójuk. 2-0-ra mennek baromi gyorsan, aztán meg a Frankfurt rúg nekik egy ötöst. Valami ott nagyon félrecsúszott. Gerardo Seoane edző a fél csapatot pihentette a Ferencváros elleni Európa Liga meccsen. Ezért sem lepett a szélvészgyors vezetésük Frankfurtban, Patrick Schick és Florian Wirtz kipihenten léptek pályára Frankfurtban. Aztán viszont jött az összeomlás, Frimpong nagyon rossz napot fogott ki, ma nem is fog játszani a sárga lapjai miatt.

A pontrúgások utáni védekezése is elég silány a Leverkusennek, meg úgy általában a védelme rossz. A Hoffenheimben végre újra teljesne egészséges Kramaric, aki Dabburral és Bebou-val kifejezetten jó hármast alkot. Ha Hoeness a Freiburg otthonában mert három ilyen csatárral rohamozni, akkor ezt merni fogja a Gyógyszergyáriaknál is.

Egyszerűen ide nem tudok mást elképzelni, mint sok-sok gólt. Én az első félidőket szeretem mostanában, és ezen a meccsen látom esélyét annak, hogy lesz legalább három találat ekkor. A Hoffe utolsó három bajnoki meccséből kétszer lehozta a legalább három találatot, míg a Leverkusen szintén megtette ezt (a Leipzig ellen a VAR elvett egy gólt tőlük, egyébként ott is jött volna).

Tehát nálam ez a meccs a gólokról fog szólni. Az AH 2 is olyan szép szorzót ad, hogy nekem ez már elég.

Bayer Leverkusen - TSG Hoffenheim: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp