Burnley - Watford kiesési rangadó Lanchasireben. Gondolkoztam, hogy a hazaiak sikerét húzzam vagy az unalmasságot hozó félidei X eredményt, végül utóbbi mellett döntöttem. A Sean Dyche vezette Burnley az utóbbi fordulókban nemhogy nem talált vissza a győzelmi ösvényre, de a góllövés tudományát is elfelejtette, kezdhetnek mindent az alapokról az edzéseken. A decemberi három PL fellépésükön sorban a Wolves, Newcastle, West Ham hármas ellen maradtak gól nélkül és ami elképesztőbb, ezeken a 90-96 perces fellépéseken mindegyik alaklommal írd és mond egy! kaput eltaláló lövésük volt! Ez több, mint kevés és szégyenletes teljesítmény a Premier Leagueban.

A vendégségbe érkező Watford a sokat megélt Claudo Ranierivel sem dicsekedhet, sorban nyelik be a vereségeket, igaz gólt szereznek, de mindig többet kapnak. Most idegenben a Turf Moorban egy esetleges egy pont is előrelépést jelenthet, így ennek megfelelően nem várhatjuk, hogy a meccs elején kinyílnának a lódarazsak.

Egy tipikus angol, rúgdalózós, hétközi fellépést várok a két kiesőjelölt között, ahol a lényegi kérdések a második játékrészben dőlhetnek el, az elején miért is kellene eldönteni az izgalmakat.

Vicces visszanézve az eredményeiket, tavaly ugyanebben a leosztásban is ez a forgatókönyv valósult meg egy 73. percben szerzett Rodriguez góllal, most is nagyon hasonlót várhatunk a két csapattól.

Mindkét csapat lebontva hazai illetve idegenbeli teljesítményre rendre átlag egy gólra képes és ezeket a meccsek második felében hintik el. Egy szürke meccsen sok látványosságot nem hozó bajnokit láthatunk, ahol a második félidő hozhat majd egy kis lüktetést.

Burnley - Watford: Félidő - Mérkőzés tipp