Két veretlen csapat ütközete ez, igaz a svédek már kétszer is döntetlent játszottak.

A franciák 100%-os mérlege szerintem becsapós lehet, mert valljuk be, még egyetlen épkézláb csapattal sem játszottak. Montenegró óriási mélyponton, Angola 10 góllal kapott ki ettől a Montenegrótól, illetve a szlovénok is bőven várakozáson aluli teljesítményt hoztak a VB-n. A szerb és lengyel játékerő jelenleg megint csak nem számottevő... Ráadásul nekem a franciák támadójátéka az, amiben indokolatlanul sok a hiba... rengeteg a kihagyott ziccer és a turnover. No persze a saját szintjükhöz képest természetesen!

Ezzel szemben a svédek egészen magas szintű kézilabdával rukkolnak elő ismét. Precíz, gyors a támadójátékuk, és nem ijednek meg hátrányban sem. A kapuban is elő tudnak lépni olyan teljesítménnyel bármelyik kapusuk által, ami meccset eldöntő tényező lehet! A norvégok ellen pedig a végén megmutatták, hogy hátrányban, nyomás alatt is tudnak teljesíteni.

ÖSszességében én egyáltalán nem lennék meglepve, ha ez a svéd csapat ma borítaná a papírformát és kiejtené a gallokat. Szerintem ehhez csak annyi dolguk van, hogy hozzák ugyanazt a teljesítményt, amit eddig tudtak hozni... és akkor nagy baj nem lehet. Egy dolog van, amitől egy kicsit tartok. Valamiért a franciákat mind férfi, mind női vonalon imádják a sporik... elképesztő hátszelet tudnak kapni időnként, amik sokszor egy-egy szorosabb meccset el is tudnak dönteni. Én mnimum szoros meccset várok itt... és ha a svédek alul is maradnak, max 3 góllal kapnak ki!

Franciaország (n) - Svédország (n): Hendikep - Hendikep tipp