How many ...?

Sok-sok folytatása lehetne ennek a kérdésnek a PLt és e meccset illetően. Például az, hogy hány játékos produkált pozitív tesztet az épp adott csapatnál. Én viszont e meccs kapcsán úgy folytatnám, hány gólt kap az Everton?

Mert kikap, az olyan biztos, mint hogy itt ülök. A Chelsea rendkívül stabil csapat, bő kerettel, és még a Covid sem igazán csapott le a Kékekre. Nem úgy a liverpooli ellenélre, mert ott akadtak pozitív esetek, és akadnak sérülések is. Digne pozitív és eltiltott, Mina egyszerűen sérült. Nem játszhat Coleman, aki igencsak tolja neki minden meccs, nagy szíve van az ír srácnak. Szóval lesz bajban az egyébként is instabil lábakon álló védelem és védekezés. A középpálya is elég kesze-kusza, hisz nem lesz Davies, de elöl is lesz gond, nincs Richarlison, Calwert-Lewin sem. Sérült Towsend, kérdéses a brazil Alan játéka is. Így azért elutazni Londonba...

Az Evertont komolyabb csapatok mostanában megtömik, 'pool elleni derbin 4 kapott gól, előtte a Man. City hármat vágott. Legutóbb egy másik londoni csapat, a Palace otthonában lett 3-1-es zakó.

Én az Evertont a 'pool ellen láttam, nagyon szét volt csúszva a csapat. Már rögtön az első percben akkora feszültség volt a srácokban, tán Coleman mentett egy óriásit ,és kezdett üvölteni, hogy srácok, elkezdődött a meccs.

Közben a Chelsea azért elég stabil együttes, írom annak ellenére, hogy azért becsúszik hiba. Viszont látva az Evertont pl. a Liverpool ellen, nem hiszem, hogy félidőig kihúzzák. A második játékrészben pedig már előnyben játszhat a Chelsea. Tuchel tud minőségi, friss emberek behozni a padról a kreatív zónába, akik a már meccset fejben feladó, fáradó Everton védőket még megkavarhatják.

Chelsea - Everton: Chelsea mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp