Alighanem az egyik legkönnyebb ellenfelet kapta a párizsi csapat, nem is lehet kérdés az, hogy melyik csapat fog továbbjutni, ráadásul végtelenül simán.

A hazai együttes ötödosztályú jelenleg, ott a Hauts-de France csoport hetedik helyén állnak. Egy ötödosztályú, középmezőnybeli csapatnál egy ilyen mérkőzés igazi futballünnep, hát még az egyik legnagyobb francia csapat ellen? Azt gondolom, hogy a hazaiak élvezni fogják a mérkőzést, egy tök amatőr csapat szerintem nem is tehet majd mást.

Novemberben két sikeres kupamérkőzésen van túl a Feignes, előbb idegenben nyert 6-0-ra, majd az egykor szebb napokat is megélt, immár a csoportbeli ellenfél Amiens ellen is továbbjutottak, igaz büntetőkkel.

A PSG aligha van teljes kerettel utazni, viszont még a B csapat is van legalább hat góllal jobb. Nem kell a csapatnak az önbizalom, hiszen sztárok garmadája játszik ott, akiknek negy is idén, ezért belefér az, ha itt ma nem ők brílliróznak.

A két csapat soha nem találkozott még egymással, de emlékszem pár hasonló mérkőzésre amit két ilyen csapat játszott egymásra. Van, hogy kiütéses első osztályú győzelem született, de van, hogy kínszenvedéses, egy-két gólos mérkőzésen jutnak túl. Remélem, hogy itt az előbbire láthatunk példát.

Nem gondolom, hogy bárkinek a játékát megkockáztatnák az első csapatból, maximum olyan játékosét, akinek kellenek a percek. Sima, PSG győzelmet várok, ha nem is gálázva, de nevetve eljuthatnak majd a hazai kapuig. Futószalagon várom majd a helyzeteket, és azt, hogy ezekből legalább hatot értékesítenek a vendégek.

Feignies/Aulnoye EFC - Paris SG: Paris SG által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp