A Napoli és az AC Milan sorozatos bukásaival, mindkét együttes nyolc pontot veszített az elmúlt öt fordulóban - és azzal, hogy az Internazionale 100% -os formát hozott az elmúlt időszakban, ott tartunk, hogy megint az Inter a listavezető és lépett elő egyértelmű bajnoki cím várományosnak, egyúttal címvédésre készülhet reálisan.

A csapatot nem viselte meg egyáltalán a Conte - Inzaghi edzőcsere, se a Lukalu - Dzeko első számú csatárjátékos poszt cseréje. Ugyanúgy hasítanak a milánóiak, akik odahaza bevehetetlen várral rendelkeznek a San Síróval, eddig hat győzelemmel és két döntetlennel, Handanovic pedig rendre tudja produkálni a "clean sheet" meccseket, utolsó öt Serie A meccsén kapott gól nélkül, lehúzott rolóval állt elő a szlovén kapus.

A biztos védekezés most is alap lesz, de elől sem pironkodhatnak az Internél, ha olyanokra hagyatkozhat Inzaghi, mint Dzeko, Perisic vagy Lautaro Martinez.

A Torino lesz az újabb áldozat és úgy néz ki a ors sem segít. Ugyanis a vendégségben alapból nem brillírozó Ivan Juric vezette Toro, nem számíthat első számú játékosára, az alap olasz válogatott Andrea Belottira, mellette Praet és Verdi is a maródiak listáján.

Minden az Internazionale mellett szól és semmi a vendégségbe érkező bikák mellett.

Én azt mondom ezt a formát amit mutat az Inter folytatni tudják ma, egy igen tartalékos Torino ellen. Csak a száraz, gólok tekintetében vett adatok: a legkevesebb kapott gól otthon - Internazionale: 6, a legkevesebb szerzett találat idegenben - Torino: 4. Handanovic 475 perces góltalansági rekordja ma 90+ pár perccel meghosszabbodhat!

Inter - Torino: Torino által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp