A Karácsonyi leállás után ismét folytatódik a 2020-es PDC Darts-világbajnokság. Ross Smith az első meccsén névrokonát, Jeff Smith-t verte el egy igen pocsék meccsen, gyenge színvonalú találkozón 85-ös átlaggal is továbblépett Ross. Aztán a következő meccsén már sokkal jobban játszott, 94 feletti átlagot dobott, és heroikus küzdelemben Buntingot lenyomta. döntő szett, ott 4-2-es legarány a végén egy break leg. Igazából a statisztikát böngészve mindenben egy picikével jobb volt, mint a Bullett. Ross Smith-nek inkább az az igazi arca, amit Bunting ellen láttunk. Ő azért egy stabil srác.

Itt térnék rá Duijvenbodére, aki egyedi arc. Egyedi arc, de szerintem nem százas a gyerek. Nem ismerem, mert ugyan honnan, de így tv-n keresztül nem ő a legélesebb kés a fiókban. A Koltsov elleni meccs egy kabaré volt számomra, két bohócot láttam a színpadon, akik nem is a darts-cal, de inkább egymással voltak elfoglalva. Pocsék meccs volt, mondjuk hozzám igazán nem is áll közel az a stílus, amit képviselnek. Két nagyra nőtt gyerek, kb. a meccset áldozták be, hogy magukat mutogassák. Koltsov szívta meg végül, de kb. Duijvenbode is megtehette volna. Ez egy másfajta meccs lesz, Ross Smith azért nem az a 'közönségnek játszok' játékos. Ilyen szempontból szürkébb, de itt brutál pénzekről van szó.

Mivel itt vélhetően a holland bika is visszavesz, meg Smith sem hoz ki belőle olyan oldalhajtásokat, mint Koltsov, valószínű, hogy Dirk is jobban játszik majd, mint legutóbb. Ha a duplákra picit jobban koncentrál, biztos nyer szetteket. Itt már négy legig, illetve pontosabban négy nyert legig játszanak, ott tuti lesz hullámzás. Az oddsok is azt sejtetik, hogy nüanszok dönthetnek. Ez nálam 50/50 meccs, épp ezért fogadok arra, hogy minimum hat szettet játszanak.

Smith, Ross - van Duijvenbode, Dirk: Szettek száma - Felett/alatt tipp