Na ehhez is elérkeztünk, SPF Gurus korszakom első teljes évének az utolsó tippjéhez, mivel megpróbálom a balanceom minél inkább pozítivban hagyni ezért a minimális egységnyi téttel teszem meg a tippet, a tipp erőssége azonban ennél jóval többet ér számomra.

Pikáns hangulatú mérkőzésre számítok, mivel a múlt heti ligakupa negyeddöntős mérkőzés nem volt épp a legbarátiasabb hangulatú, folyamat ment az odarúgás, odaszólogatás, időhúzás Leicester részről, a második és a harmadik Liverpool gólnál lehetett látni a gólörömön, hogy a Leicester játékosok ugratása is cél.

Forró hangulattal általában kéz a kézben jár a nagy iram is, ez pedig egyértelműen a vendégek fele billenti a mérleg nyelvét, visszatért Van Dijk, Fab, Curtis és Thiago is a covid kényszerszabadságról, előző meccsükön mind Mane, mind Salah teljes pihenőt kapott, és mivel a Chelsea elleni hat pontos rangadó csak 5 nap múlva lesz a Pool számára ezért 150 százalékkal lehet belemenni ebbe a mérkőzésbe. Sokszor láthattuk ebbe a szezonba, ha fitt Klopp társasága és feltolja agyig a gégenpresszinget már a meccs elején akkor tömérdek helyzetet tudnak kidolgozni, s mire felébred az adott ellenfél a sokkból, már két gólos hátrányban találhatják magukat.

Leicester jóval inkább beleállt a múltheti liga kupa meccsbe, a lehető legerősebb kezdővel ment Klopp B csapata ellen, és így sem jött össze a továbbjutás. Ráadásul míg Boxing Dayen Salahék pihentek addig Brendan ROdgers csapata házhoz ment a pofonért, és elég csúnyán sikerült kikapniuk Guardioláéktól. Temérdek sérült is nehezíti a hazaiak dolgát, hiszen szinte a komplett védelmük kidőlt, akkora a probléma, hogy már a középpályásokat kell bevessék, mint szélső védő.

Elég néptipp kezd lenni a fórumon a vendég győzelem, de úgy gondolom nem bolondul megy mindenki a vendég győzelem felé, én is sima vendég sikert remélek, és a lényegi kérdések megválaszolását már az első félidőben remélem.

Leicester City - Liverpool: Félidő/Teljes játékidő - HT/FT tipp