Továbbra is kiváló formában van a Manchester City csapata, a legutóbbi tíz bajnokiját kívétel nélkül megnyerte, emellett pedig csoportelsőként továbbjutottak a BL halálcsoportjából is. Nehéz elképzelni, hogy ne nyernének ezen a találkozón is.

A Brentford csapata jelenleg a tizennegyedik helyen áll, biztos előnnyel a kiesők előtt. Legutóbb a csapat kikapott a Brighton ellen, viszobt előtte nyert a Watford ellen. Érdekes a Brentford egyébként, mert kikaptak a Norwich mellett a Burnleytől is, illetve ikszeltek a Newcastle ellen. Vagyis a három kiesőhelyen álló csapatokból egyet sem tudott megnyerni. Mindössze egy pont, ez pedig azért édeskevés, szerencséjük van, hogy ennyi a gyenge teljesítmény idén, így talán bentmaradhat a csapat az első osztályban.

A Manchester City csapata idén is félelmetes a bajnokságban (is). A csapat a legtöbb gólt rúgta, illetve a legkevesebbet kapta. Legutóbbi három mérkőzésén nem kevesebb, mint 17 gólt rúgtak, azért tényleg nagyon nehéz elképzelni, hogy ne kússzon húsz fölé ez a szám, ha a mai találkozót is ide vesszük majd.

Nagyon jól teljesít a City az első félidőkben, legutóbbi három mérkőzésén kilencszer voltak eredményesek. Nagyon megnyomják már az első félidőt, ma is ezt várom tőlük. A két csapat még nem találkozott idén, ezért nehéz lenne mihez viszonyítani, de valahol a Newcastle elleni 4-0-hoz tudnám hasonlítani a mai mérkőzés eredményét. Nagyon meglepődnék, ha ma nem aratna kiütéses győzelmet a listavezető együttes. A tippem az, hogy már az első félidőben eldönti a mérkőzést a vendég együttes, és lehet egy majd egy könnyebb második félidejük. Várhatóan nem olyan, mint a legutóbbi, Leicester elleni, amikor is nagyon rezgett a léc egy ideig.

Brentford - Manchester City: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp