Ket vilagbajnok csap ossze a legjobb 16 kozott, ami egy jo meccsnek is igerkezhetne, de az eddig latottak alapjan sima Cross gyozelem lehet ebbol.

Mindket jatekos egy 3:1 es egy 4:3-as meccsen van tul, de ossze sem hasonlithato a ket eredmenysor. Gary egy nem tul jo meccsen gyozte le Lewist a masodik forduloban, majd tegnap Ian Whitenak koszonhetoen 0:3-rol forditva nyerte meg a meccset. White szokasahoz huen megzuhant a meccs vege elott es ugy bukott el egy teljesen megnyert meccset, hogy Garynek meg extrat sem kellett nyujtania. A meccs vegere nagyjabol osszealltak a kiszallok a skotnal, de igy is alig tudott becsuszni 90 fele es konkretan az egesz meccsen szenvedett. Cross ellen az eddig mutatott jatek edes keves lesz.

Cross ugyanis Barney es Gurney ellen is nagyon eles meccset jatszott, mindket alkalommal remek jatekot hozott a 2018-as vilagbajnok. 100-as atlag, 44%-os kiszallo jellemezte legutobbi meccsen, amit stilusosan a donto szettben egy konnyed 170-es kiszalloval fejezett be. Egyertelmuen jobb formaban van most a kopasz es sokkal magabiztosabb is mai ellenfelenel. O azert nem egy White tipusu jatekos es az elony birtokaban nem fogja hosszabb porazra engedni Garyt.

Egymas elleni meccseken Anderson dominancia van ugyan es iden is 2:1 a skot javara, nem hiszem, hogy barmit befolyasolna ez most. 4 nyert szettig mennek, ha nem tortenik valami iszonyat nagy javulas Andersonnal, akkor nem nagyon latom, hogy 2 szettnel tobbet nyerhetne a mostani formajaban levo Cross ellen.

Anderson, Gary - Cross, Rob: Szett hendikeppel - Hendikep tipp