A nap száma: 17 Írná az egyik ismert portál, de most én írom. Egészen konkréten 17 játékos produkált pozitív covid tesztet a Rayónál az elmúlt napokban. Követni nem könnyű, hogy ki mikor lett pozitív, mikor került karanténba, meddig volt ott, de igazából lényegtelen. A vallekasi csapaton átsöpört az omikron.

A Rayo halasztást kért, csak nem kapott. Fityiszt mutatott a LaLiga a kis bal oldali együttesnek, nincs mese, játszani kell. Érdekesség, hogy az mindig próbál egy lehetséges kezdőt megjósolni, és a Rayónál a padon konkrétan senki sincs. Mondjuk az más kérdés, hogy pl. Trejót és Bebét is a kezdőbe jósolta az as, miközben mindkettőnek volt pozitív tesztje, szóval fogalmam sincs, Iraola hogy oldja meg, a tarcsiból, az ifiből tölti fel a keretet, de valahogy megoldják. Igazából a lista elérhető sok helyen, kik is kapták el a vírust, abból az aktív 15-16 fős rotációból kb Isi úszta meg egyedül. Érdekesség, hogy van fenn a neten pár kép a Rayo edzéséről, de minden képen egy-egy játékos van, közeli képek, a háttérben max egy társ...

Az Atletinél is felütötte a fejét a vírus, Griziről tudni, Kokéról, akik a kezdőben lennének talán, de az Atleti jelen tudásom szerint négy játékosára nem számíthat, miközben egy full ütőképes kezdőt össze tud állítani. Simeone csapatának nem ment az év utolsó részében, zakók egymás után, de ez a meccs most nekik áll. Suarez, Correa, Carrasco, Trippier, Lemar, de Paul, ott lehet a kezdőben, meggyógyultak a védők is, szóval végre egy olyan meccs jön, ahol Simeone tud kalkulálni három egészséges belső védővel. A Rayo ebben az idényben nagyot megy, de a pontjai zömét otthon gyűjti. Én ezt még akkor is jó tippnek tartanám, ha a Rayo fullos kerettel tolná, de erről szó nincs. Egy óvatos -1-es AH-t igen acélos tippnek tartok.

Atlético Madrid - Rayo Vallecano: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp