Nem tudom, ki mennyire szokott vakon fogadni, és mennyire áll hozzá közel. Bevallom, én szoktam. Most is megteszem.

Szóval próbáltam várni, húzni-halasztani, hogy hátha a meccs napján valami hiteles infóhoz jutni, kik játszanak és kik nem, de ebben a valenciai régióban valami titoktartás kötelez dolog van a levegőben, mert a VCF még közölt is infókat, igaz, december 28-án, de a Levante és a Villarreal semmit. A Levanténél még december végén mondták, hogy három teszt lett pozitív, de azóta kb eltelt egy szűk hét, szóval bármi lehet, ahogy a hazai oldalon is bármi lehet. Onnan aztán hiteles infó nem szivárgott ki, szóval hogy 1-2 eset van, vagy 22 nem tudni.

Ami nekem fura, hogy Villarrreal hivatalos oldalán napok óta nincs új hír, a legutóbbi hírek is az utánpótlásról, a jövőről szólnak, szóval a titkolózás nem kicsi arrafelé.

Érdekesség, hogy az as sem tudott kideríteni semmit, nagyon korrektül ezt a meccs preview-ban le is írták, hogy szeretnének ők írni újat, de nem tudnak.

Én meg még annyit sem tudok, ha az as újságírói nem szimatoltak ki semmit, innen én sem fogok. De az mindenképp fura, hogy mondjuk képek az edzésről nincsenek, semmi hír, ez nem megszokott. Szóval gyanús. Az afrikai légiósok még a klubnál vannak, persze ez nem azt jelenti, hogy mondjuk nincs pozitív tesztjük.

A két klub nagyon jó kapcsolatot ápol, szóval bár Hernandez Hernandez vezeti, szerintem sportszerű meccs lehet belőle. Az én tippem, így egészen vakon, úgy, hogy fogalmam sincs, melyik csapat milyen kezdővel vág neki a meccsnek az, hogy ha nyer is a hazai csapat, csak szűken. Még 2-0-nál, 3-1-nél is pushra kijövök. A Levante idén egyszer kapott ki idegenben 3 góllal, méghozzá a Camp Nouban. De ott meg ki lehet, ráadásul akkor még a Barca acélosabb formában volt. Félig vakon, én amondó vagyok, ez a +2-es AH 1.48-ért megéri. Nem annyira pocsék csapat ez a Levante, ha egy gólt összekaparnak, már négyet kell kapni, hogy a tipp besüljön.

Villarreal - Levante: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp