"Kétszázhúsz felett senki nincs veled, közelbe kerül a távol"

Milyen szép sor a Neoton Família slágerében. Ez ugrott be nekem erről a line-ról. Felhúztam egészen 1.50-ig, vagy le, nézőpont kérdése. A New Orleans Pelicans 36 meccs után 13-23-mas mérleggel áll messze még a play in pozícióktól is, de azért nem annyira messze, hogy végleg temetni kell. Zion nincs, Ingram nincs, és Valanciunas sincs. Louzada és Lewis sincs. Így azért nem egyszerű az élet, főleg az első három említett spíler hiányzik. Így, hogy nincs a litván bika sem, így azért a festékben jön majd a Gobert-show. Legutóbb egy lepattanó választotta a 20+ -20-as dupla duplától. Gobert az Hernangomezt összecsomagolja, festékben élni fog Rudy, mármint a Rudy Gobert.

Így a Pelicans-nek marad a triplázás, ami egyébként nem esik ennek a meglévő játékoshordának a nehezére. Legutóbb 51 triplakísérlete volt a 'cans-nek, több, mint a mezőnykísérleteik fele (44 dupla kísérlet volt) volt tripla. Én nem feltétlenül vagyok sem a triplákkal, sem ellenük, ráadásul én azt hiszem, van volt lesz mivel magyarázni. Ahogy pl. Giannis ellen nem nagyon érdemes bevinni a festékbe a labdát, úgy nem igazán érdemes megtenni akkor, amikor Ruby Gobert magasodik feléd. Szóval maradnak a triplák, és bízom benne, hogy a Milwaukee ellen jól begyakorolták. Akkor ott 31.4%-ot hoztak triplázás terén, lehet még ezen javítani.

A Jazz komplett csapat, hasonlóan egyébként a Buckshoz. Itt aztán tényleg mindenféle típusú játékosból találunk, és a Utah amikor úgy igazán kosárlabdázik, nagyon jó nézni a játékukat. Sok magas kosár IQ-val megáldott játékos van arrafelé, remek edző, szóval bajnoki matéria. Simán 120 körül dobhatnak, festéken belülről és a triplavonalon kívülről is adják majd a Pelicans-nak, de a 'cans is eljuthat 110 pont környékére. A Jazz előző hét meccsét nézve egyszer maradt a pontszám 220 alatt, akkor 214-nél állt meg a számláló.

New Orleans Pelicans - Utah Jazz: Pontok száma - Hosszabbítással - Felett/alatt tipp