Egy sor hiányzója lesz a Napoli csapatának és ki tudja még, hogy hányan lehetnek esetlegesen a Juventus elleni mérkőzésig. Nagyon megszenvedi a jelenlegi időszakot a jelenleg harmadik helyezett együttes, a listavezető pozíciótól egészen a dobogó legalsó fokáig esett. Nem csoda, hiszen a legutóbbi négy fordulóban három vereséget is elszenvedtek, így pedig azért nehéz harcban lenni a bajnoki címért.

A Juventus Ronaldo távozása után kicsit szétesett, és kellett idő, míg magukra találtak a játékosok. Állítólag Ronaldonak köszönhető az, hogy ilyen állapotok uralkodtak a torinói együttes háza táján, egyes játékosok nincsennek túl jó véleménnyel a portugál játékosról. Azonban ez a múlt és még épp jókor tért magához a Juve, jelenleg ugyan az ötödik helyen állnak, de ha így folytatják, akkor akár előrébb is kerülhetnek. Nagyon kevés gólt rúg a hazai együttes, illetve keveset is kap. Mostanában nagyon jól védekeznek, legutóbbi tizenkét mérkőzésükön hét alkalommal is kapott gól nélkül hozták le a mérkőzést, illetve két alkalommal nem tudtak gólt szerezni. Nem csoda, ha 1.97-et kínálnak a gólváltásért.

Egy rakás hiányzója biztosan lesz a Napolinak, nagy kérdés, hogyan alakul nekik ez a hónap. Egy rossz időszak után könnyen lecsúszhatnak a BL-ről, ha nem teljesítenek megfelelően. Jól mutatja ezt, hogy sem a Spezia, sem az Empoli ellen nem tudtak betalálni, pedig a lehetőségek megvoltak. Azért maradt még olyan játékos a vendég oldalon is, aki tud gólt szerezni, így azt gondolom, hogy jó ajánlat ennyiért a gólváltás.

Nem hiszem, hogy ez egy gólszegény mérkőzés lenne majd, bár a számok nem ezt mutatják. Azt gondolom, hogy a négy gól is összejöhet akár, minden attól függ majd, hogy milyen lesz az első félidő. Nagyon remélem, hogy jó támadófocit tolnak majd a csapatok, és meglesz majd a gólváltás, úgy, mint az elmúlt időszakban majdnem mindig.

Juventus - Napoli: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp