A vendégek a legutóbbi öt Premier Ligás mérkőzésükön nem sikerült betaláljanak, ez a mai mérkőzés kiváló alkalom arra, hogy megtörjék ezt a sorozatot.

Nagyon gyenge idén a Norwich, bár ha a játékoskeretre pillantunk, akkor rögtön megértjük miért. Nem az elsőosztályra alkalmas a keret, egy-egy jobb játékost leszámítva csak olyan játékosa van a Norwichnak, akik inkább kiegészítő emberek lennének más csapatnál. Nagyon gyenge a támadójátékuk, ebben a bajnoki szezonban csak nyolc gólt szereztek, abból Pukki egymaga ötöt.

A West Ham erre a szezonra nagyon jó lett, a csapat jelenleg az ötödik helyen áll, megelőzve a Tottenhamet, a Manchester Unitedot vagy épp a Leicestert.

Ezt a találkozót még december 18-án kellet volna megrendezzék, de a kialakult helyzet miatt sajnos nem tudták lejátszani. A legutóbbi két egymás elleni mérkőzésükön sem tudott betalálni a Norwich, így azért elég nehéz azt írni, hogy legalább abból ki tudnak indulni.

A tipp lényegében a Norwich rossz sorozatának megszakításából áll. Kizártnak tartom, hogy sokáig élne még ez a sorozat, és a West Ham egy olyan ellenfél, akik azért kapnak gólt bőven. Nem kérdés számomra, hogy nagy valószínűséggel nyeri a mérkőzést a West Ham és hogy sok esélye nem lesz a Norwichnak arra, hogy megszorongassa a hazaiakat. Ehhez gólt kell szerezzenek Pukkiék, amit remélem nem felejtettek el, bár november vége óta nem sikerült gólt lőjenek. Minden bizonnyal kiesnek a másodosztályba a vendégek, bár szerencséjükre jelenleg négy csapat is majdnem ugyanúgy áll. Minden pontra szükségük van, ha egy pontot szereznek, akkor egy pontot szereznek. Remélem ezt nem 0-0-ákkal akarják elérni és menni fognak előre.

Hazai győzelmet tippelek, viszont góltváltást is, végeredménynek 3-1-et írnék.

West Ham - Norwich City: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp