Hazai terepen a vadonatúj, ultramodern, vélhetően teltházas MVM Arénában nyithatja meg szereplését a részben hazai rendezésű Európa-Bajnokságon férfi kézilabda válogatottunk. Ellenfélnek pedig egy egészen kellemes ellenfelet kaptunk a kezdéshez a holland válogatott személyében.

Válogatottunk azon kevés együttesek közé tartozik, amelyeket szinte semennyire nem érintette a felkészülés során a COVID helyzet. Máthé Dominiknek volt az ünnepek környékén pozitív tesztje, de már túl van rajta ő is. Mondhatjuk , hogy nyugodt ráhangolódáson van túl a válogatott , jó formában várhatja az EB-t.

Tippünk szempontjából érdekes, hogy egy, a hollandok játékához hasonlóan gyors kézilabdát játszó együttessel játszotta utolsó felkészülési mérkőzését a csapat, ahol 36-30-ra vertük Bahrein válogatottját. Igazából a játék képében hasonlót várok, gyors kézi, sok támadásbefejezéssel... annyi különbséggel, hogy szerintem Bahrein jobb csapat... no de persze a hollandokat se írjuk le, egészen szoros meccset játszottak most a svédekkel pár napja...

A lényeg tehát, hogy óriási favoritok vagyunk, a bukik szerint 5-6 góllal kb jobbak vagyunk a hollandoknál... kérdés, ebből mennyi látszik majd a pályán. Én pedig igazából nem is akarok ezeken a hendiken agyalni, meg hogy mennyire lesz szoros, mert sokkal jobban bízom a gólokban... nem tudom elképzelni, hogy ez ne egy tempós, gyors meccs legyen. A total goal line-ban is lehet érték, amit 60 környékén húztak meg az irodák, de én a magyar gólszámot választom... Azt gondolom egy remek hangulatú meccsen a szurkolók majd jó pár plussz gólt jelentenek a srácoknak! ;) Meg sem állunk legalább 33-ig! :)

Magyarország - Hollandia: Magyarország által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp