Mivel az FTC meccse Brestben elmarad, így bízom benne, hogy a Sport Tv műsorra tűzi a párhuzamosan zajló CSZKA Moszkva - Vipers meccset. Illetve hát ez zajlani fog, szóval logikus lenne. Ha nem, akkor marad az EHFTV, ha épp működik...

Lényeg a lényeg, akár nézem akár sem, fogadni még lehet erre a meccsre, és az én tippem, hogy minimum 53 gól születik. Nem sok, nem is kevés, nézőpont kérdése.

előző héten néztem a Moszkvát az Odense ellen, 27-27, döntetlen, nagyjából amit vártam azt kaptam. Már van Dmitrieva is, Gros játszik, Ristovska kinőtte magát, nálam ő a női Sostaric, hasonló poszt, mozgás, Ristovska ugyanaz a csajoknál, lehetetlenül hosszú karok, igazi kis poliplány, nagyon csípem.Sabirova is egészséges, most azért eléggé rendben van ez a Moszkva keret. Gros azért más kaszt, ő bármikor dob 7-8 gólt, ha épp olyan napja van (vagy többet), de rajta kívül is van 5-6 lány, akik bármikor dobnak 4-5 gólt. Minden posztra megvannak, korrekt játékot mutattak Dániában.

Ellenfelük a Vipers, sajna a norvég együttest még a vb után nem láttam, de ahogy nézem, eléggé egyben lehetnek, felépült sok korábbi sérült, ugye voltak a vb-ről kimaradók is, akik a sebeiket nyalogatták, és közben épülgettek. A szomszéd Savehofot alaposan elverték, és haladnak szépen előre. Szóval a keret minőségre és bőségre is megvan, lehet rotálni, mindenki majd állapotának megfelelően játszik. Mörkék a Savehof ellen olyan meccset hoztak le, ahol 11 játékos dobott gólt, kb aki játszott és nem kapus, mindenki. A norvégoknál tuti megvan a kohézió, erős játékkapcsolatok, és mindenfajta más kapcsolatok, a más szót akár nagybetűvel is írhattam volna. A Vipers-nél megvan az egészséges önbizalom, megvan a kreatív, lendületes játék, de nekem a Moszkva is tetszett múlt héten. Egy 27-26-tal már megvan a tipp, én azt mondom, ennek jönnie kéne! Őszi meccsük 51 gólt hozott, de azóta mindkét oldalon vannak visszatérők, a Moszkvánál pl. Dmitrieva, szóval azt a hiányzó 2-3 gólt, azt a különbséget ők jelentik majd az őszi meccshez képest.

CSKA Moszkva (n) - Vipers Kristiansand (n): Gólok száma - Felett/alatt tipp