Egy olyan tipp, ami mellett és ellene is lehet érveket felsorakoztatni. Amiért mégis próbaképes, az egyrészt a szorzó. Egy 2.02-őt kapunk egy szerintem 50/50-es tippre, ami az irodák esetében 1.85-öt jelent.

Miért ne lehetne gól mindkét félidőben? Szerintem lehet.

Tény, ott a Sevilla, elég fáradtnak tűnt a Betis elleni meccsen, ami két napon át tartott. Az biztos, hogy sokat nem segített az andalúzoknak a pofon a rivális ellen, de a Sevilla pont olyan csapat, ahol már így is olyan sok a klasszis elöl, hogy valaki mindig megvillan. Ocampos egy-két ziccert mindig kimunkál, hogy Farkas Norbi szavaival éljek. Mir egy gólgép, Papu is klasszis, középen is megvannak a jó rúgótechnikával bíró spílerek, átlövésekből is veszélyes a Sevilla, és azért a fejjátékuk sem gyenge, pontrúgásoknál nagyon veszélyes csapat sok magas, fizikális védő, Mir is egy bika, szóval lehet, hogy nincs a toppon a társaság, de gólt azért mindig talál. Szerintem ma is talál, már csak azért kell izgulni, hogy találjon kettőt, vagy ne egy félidőben találjanak be.

A Valencia elég gólképes hátul, üdítő volt már az is, hogy a kupameccsen nem kapott gólt. Sok gondja, baja van Bordalás mesternek, a sajtó cseszegeti, ő meg kerüli a kényes témákat, mint a Limmel való találkozó, a Wass-saga vagy az igazolások, sérülések. Wass ugye az Atletihez akar igazolni (ki ne akarna), ezért ma nem játszik. Elvileg covidos is, én meg azt mondom, lehet hogy igen, lehet, hogy nem. Soler épülget, Vallejo és Costa nem lesz, Paulista is egyre közelebb a játékhoz, de nem most fog ismét játszani, az szinte tény. Bordalás még a három védős rendszert sem zárta ki, na az kéne csak ide. Még a saját, jól megszokott játékrendszer sem működik a védekezést illetően, a 4-4-2 is döcög, de azért gól lehet a Valenciában. Maxi Gomez visszatér, igazi feszültségforrás, de jelenléte leköti Koundéék figyelmét, így Guedes alkothat. A Valencia erőfocija működhet, fizikálisan a Betis is lenyomta a Sevillát, ami nem lepett meg annyira, de az igen, hogy a Betis-ben még mennyi maradt. Büntetőt sem zárhatjuk ki, én azért várok itt eseményeket, eleve egy jó kis feszült találkozó, lapok gólok, büntetők, itt szerintem lehet majd halászni. Lopetegui is full feszült, Bordalás is egy bomba, ha ezt átragasztják a játékosokra, semmi és senki nem ment meg minket a piros laptól.

Valencia - Sevilla: Gól mindkét félidőben - Igen/Nem tipp