Nem hiszem, hogy ezen a meccsen a srácok ne észszerűen gondolkodnának. A helyzet egyszerű, mint a pofon. Ha lejátszanak egy senkinek sem fájó, mindkét csapatnak jó döntetlent, akkor kéz a kézben jutnak tovább. A meccs végén még pacsiznak is egyet majd a srácok, hogy ez igen, ilyen az összefogás. Ehhez egy dolog kell, Algéria ne verje meg az Elefántokat.

Olyan kooperáció ez, amelyet nem lehet nem észre venni előre. Szerintem még csak bundázással sem nagyon lehet majd vádolni őket, ez ilyen helyzet, hogy ha mindkét oldalnak jó az iksz, akkor ott bizony iksz lesz. Sierra Leone egyébként is érzi a háromesély ezen fajtáját, az algírokkal és az elefántcsontpartiakkal is képes volt döntetlenezni. Szóval be van gyakorolva, simán lehet játszani egy olyan találkozót, ahol energiatartalékolás van, ahol minden úgy lép pályára, hogy előre tudja a végeredményt. Ahol meg van mondva a srácoknak az öltözőben az eligazításnál, hogy csak gólt nem lőjetek, nehogy kaput találjon a lövés, stb... Vagy ha véletlenül gól születik, akkor engedni kell egyet az ellenfélnek...

Nem is tudom melyik vb-meccs volt, talán valami Japán-Szenegál, ahol kialakult egy olyan helyzet, hogy a döntetlen mindkettejüknek jó, és a meccs utolsó részében japán csak hátul adogatott, a szenegáliak meg álltak és nézték :D Szürreális volt, de másrészt meg érthető. Mivel a fociban nincs támadóidő, így akár elméletileg két belső védő is elpasszolgathat látástól vakulásig. sportszerű lenne? Fair play? Ugyan már!!! Itt a józan ész alapján 'játszanak' majd a srácok, és igen, játszanak, valószínűleg a szurkolók idegeivel. Egyébként ilyen esetekben javarészt 0-0 az eredmény, pedig egy szórakoztató 3-3-at is tolhatnának, akkor még a közönség is jól járna. Én azt mondom, a sportfogadásban ezt nevezik ziccernek. Mindkét együttes továbbjut a remivel, ha Algéria nem veri az elefántokat, mert ha veri, Sierra Leonének cumi van.

De tegyük fel, az algírek vezetnek félidőben, Egyenlítői-Guineának még mindig jó az iksz, és vélhetően csak bekkel, bekkel és bekkel, szóval simán lehet remi úgy is, hogy nem direkt rakják össze.

Ehhez a tipphez nagyon jó lenne egy korai megnyugtató Elefántcsontpart gól, annak e meccsen híre menne, és akkor tényleg csak imitálnák a foxit a srácok.

Sierra Leone - Egyenlítői-Guinea: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp