Ha a tabellára pillantunk, akkor rögtön szembetűnik az, hogy a mérkőzés egyértelmű esélyesei a hazaiak. Azonban egy pár fordulóval ezelőtt a Frankfurt sem volt annyira jó, mint most.

Két, jó formában lévő együttes találkozik ma este, nehéz megjósolni, hogy mi lehet a találkozó vége. Igaz, hogy a Frankfurtnak becsúszott egy Dortmund elleni 2-3, és hogy már megnyert meccset buktak el, azonban azt leszámítva elég jól teljesítenek mostanában. Csakúgy, mint a Bielefeld. A vendégek a legutóbbi négy találkozójukon veretlenek maradtak, legyőzve például a Leipzig együttesét is. Mondjuk az előző fordulóban csak ikszeltek a Fürth ellen, az egyenlítő találat a mérkőzés hajrájában érkezett.

A hazai együttesnek nincs messze a nemzetközi kupás helyek egyike sem, akár még a Bl helyezéstbérő harmadik is meglehet nekik, lévén csak négy pontra vannak tőle. Nem tudom, hogy pár fordulóval ezelőtt gondolta volna-e ezt bárki is.

A vendégek ugyanúgy teljesítenek, ahogyan tavaly, nem meglepetés, hogy a kiesés elkerülése a cél a csapat háza táján.

A Frankfurtban vannak igazán jó játékosok, nem meglepetés, hogy ennyire jól állnak. Inkább a gyenge kezdés volt az, de megemberelték magukat és a képességeiknek megfelelően szerepelnek.

Tavaly januárban idegenben ötöt rúgott a Frankfurt (1-5), majd augusztusban már csak 1-1 lett a találkozó vége. Nagyon sok döntetlent játszottak korábban egymás ellen, illetve idén is sokszor remizik mindkét csapat. Főleg idegenben fog ikszre játszani a Bielefeld, nekik minden pontra szükségük van. Azonban azt gondolom, hogy nen fog összejönni nekik, öt mérkőzés után újra mérkőzést fognak veszíteni a Bundesligában. Frankfurt győzelmet tippelek, remélem a második megérzésem is helyes lesz a találkozóval kapcsolatban, az első a gólváltás volt.

Eintracht Frankfurt - Arminia Bielefeld: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp