Igazából csodálom, hogy nem zuhant be az odds ennél a párosításnál, mert hasonló hírek fényében ez szokott történni. Történt ugyanis, hogy a kövesdiek felkészülését a nullával tette egyenlővé a Covid. Ezért ők halasztást is kezdeményeztek, de az MTK nem ment bele... Ők ragaszkodnak az MLSZ mindenkori álláspontjához, jelezve, ők sem kértek hasonló szituban halasztást.

Megrendezik tehát a meccset, amelyen alapvetően a hazaiak lehettek volna a favoritok, akik amúgy egész jól igazoltak a télen, ám ezek az információk kicsit felülírják a dolgokat... Helyettem pedig beszéljen, hiszen hitelesebb, a Mezőkövesd sajtóközleménye a helyzetről:

"Vasárnap pályára lép csapatunk az MTK Budapest ellen az OTP Bank Ligában.

Nagyon nehéz heteken van túl csapatunk, a koronavírus-járvány miatt teljesen felborult a felkészülés menetrendje. Elmaradt a 10 napos törökországi edzőtábor, a csapat egy felkészülési találkozót tudott lejátszani január elején, két hétig mindössze 5-6 játékos vett részt az edzéseken, a szakmai stáb tagjai közül is többen elkapták a betegséget, azaz labdarúgóink nem tudtak érdemi munkát végezni az elmúlt időszakban. Egy héttel a nyitóforduló előtt még 16 játékos koronavírus-tesztje volt pozitív. Az említett nehézségek miatt tegnap halasztási kérelemmel fordultunk az MTK Budapest együtteséhez, azonban a fővárosi klub nem járult hozzá a bajnoki találkozó elhalasztásához. Ez azt jelenti, hogy január 30-án, vasárnap 15.15-kor pályára lépünk az OTP Bank Liga 18. fordulójában."

Szerintem a fenti helyzet alapján a jelenlegi oddsokon kötelező megjátszani a vendég együttes sikerét valamilyen módon... én speciel a DNB MTK tippet választom.

Mezőkövesd - MTK Budapest: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp