Csercseszov debütál a Ferencváros élén, megnézzük, mit plántált a srácokba az előző hetekben. Az biztos, hogy a rövidke Stöger-éra bár eredményben annyira nem volt rossz, hisz az EL-főtáblát azért csak elérte a Fradi, és a bajnokságban sem volt annyira sötét a helyzet, maga a mutatott játék, az elég cudarul nézett ki. Logika sok nem kellett hozzá, ha a nyugati vonal nem jött be, irány kelet! Jött Csercseszov, ítélni meg előre ne ítélkezzünk, bár ha az őszinte véleményre lennétek kíváncsiak, én sok változást nem várok.

Mondjuk rosszabb csak nem lesz FTC, páran biztos örülnek a váltásnak, mint Boli, aki Stögernek nem volt épp a kedvence. Az őszi FTC mint az őszi légy, olyan volt, kevésbé direkt, sokat játszott hátra, egy Paks, egy Kisvárda ezerszer nézhetőbb, tudatosabb focit játszott.

Az, hogy edzőmeccsen miket játszottak, nem számít. Az számít, hogy a Puskás mumusa az FTC-nek. Igazából sláger-eredmény az 1-1, utolsó 5 meccsükből 4 1-1-es remivel ért véget.

A Puskás Akadémiának nem lenne rossz a döntetlen, azért csak a Fradi az ellenfél. Stabil, óvatos, inkább defenzív focit várok hazai oldalról. Elég pokróc együttes a Puskás, sokat tördeli a játékot, biztos ez lesz a mai cél is, nem hagyni kibontakozni az FTC-t. A Fradi biztos próbál majd nagyot játszani, de a nagy akarásnak sokszor nyögés a vége. Egy meccs alapján úgysem lehet megítélni a Csercseszov-féle Fradit, a filozófiát, ahhoz hetek, hónapok kellenek. Tél van, hideg van, sokat hagytak ki, az edzések, az edzőmeccsek meg teljesen másak, mint a tétmeccsek. Egy jó kis bemelegítő ikszet várok, esetleg 0-1-t, nem zárom ki, hogy az FTC valahogy bekotor egyet. Nem is tudom, talán valami demokratikus diktátor jelzőt használt magára az orosz, kíváncsi leszek, ő majd kivel akaszt bajszot. Tipikus 'szezon eleji' formákat várok, tördelt játékot, sok foultot, kevés gólt, kevés gólhelyzetet. Vasárnap már Puskás-Vidi, fontos derbi a dobogó szempontjából, és a Fradinak meg jön az UTE elleni derbi. Csercseszovnak még a Puskás elleni remi belefér, de az igazán fontos meccs a hétvégi, ha ott netán megmakkan az FTC, az nem lenne túl jó antré. Én ma szó szerint várom a semmit. Ha nem lesz 2-3 kósza büntető, ez a tipp zöldül, de ha lesz, még az sem akkora baj, Dibusz nagy hárító, a Fradi meg kb 3-ból kettőt ki szokott hagyni...

Puskás Akadémia - Ferencváros: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp