A két együttes korábban még nem találkozott egymással, ez lesz az első mérkőzésük. A másodosztályt vezető Toulouse vendége lesz a negyedosztály A csoportját vezető Versailles. Egyértelmű, hogy esélyesebb a hazai csapat, hiszen a nyolcaddöntő legalacsonyabban szereplő együttese lesz az ellenfél.

A Toulouse nem is olyan hosszú idő után, a 2019/20-as szezon után juthat vissza a legmagasabb osztályba, bár ehhez még a bajnokság szűk fele hátravan. Az azonban jól látható, kiváló támadóegységgel rendelkeznek a hazaiak, hiszen messze ők rúgták a legtöbb gólt, huszonegy mérkőzésen 45-öt (a második legtöbb a 33 rúgott gól). Csak a második legkevesebbet kapták, a második helyezett Ajacciohoz képest a dupláját, 19-et. Jó formában van a csapat, jó esélyük van idén visszajutni, bár még mindig ötesélyes legalább a bajnokság. A kupában is szépen menetelnek, bár nehezen indultak be. A sokadosztályú Libourne ellen csak gól nélküli döntetlenre futotta, majd büntetőkkel mentek csak tovább. Azóta viszont három mérkőzést is nyertek, jó eséllyel itt lehet ma a negyedik.

A Versaille csapata is vezeti a saját osztályát, még veretlenül. Igaz, sokkal kevesebbet rúgtak, mint mai ellenfelük, de kevesebbet is kaptak. Jó a védelmük, ez igaz, illetve az is, hogy a magasabban jegyzet ellenfeleik is ritkán verik meg őket, persze felkészülésin. Szerintem ma tétmeccs lévén magabiztos toulouse-i győzelem lehet a vége, de nem kiütéses.

A tippem az, hogy 2 vagy 3 hazai gól fog születni, amely hazai továbbjutást fog eredményezni. A két együttes között tizenháromszorosnyi különbség van, szerintem ez kiütközhet a második félidőre.

Toulouse - Versailles 78: Toulouse által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp