Gary Andersont nem lehet leírni, erre én mint csinálok? Leírom. Na nem szó szerint, bár úgy is, hanem inkább a szónak átvitt értelmében teszem. Gary Andersonról a vb előtt is az a hír járta, hogy már nem is edz, nem gyakorol annyit. Ezt persze hiszi a piszi, lehet nem dobál napi 8 órát, de szerintem neki nincs is erre szüksége. Eleve nem bírná a háta a szervezete, meg aki egész életében dobált, ha napi 1-1- órát beletesz, kezében van a játék, automatikus minden. A vb-n azért látszott rajta, hogy a formát építi, Gary Anderson meccsről meccsre javult, javult és javult. Sokan leírták, talán én is, aztán csak elment a végéig. Építette magát meccsről meccsre, és Wright ellen játszott a legjobban, de a 102 feletti három-nyilas átlag sem volt elég a tarajos Peter ellen.

Anderson a vb után megházasodott, a neten posztolt egy-két fotót a rajongóinak, azokból a fotókból nekem az jön át, hogy ő mindent csinált, csak nem a darts-szal foglalkozott a vb után. Hogy hol voltak, őszintén szólva így fejből nem vágom, de a fotókon az átjön, hogy nem a ködös Albionban.

Gary Anderson eleget tett a meghívásnak, ő igazából már túl van azon a szakaszon, életszakaszon, pályafutásának azon szakaszán, hogy ilyesmiből presztízs kérdést csináljon. Odaáll, dobál, aztán lesz ami lesz. Hogy mi lesz? Szerintem azért megégni nagyon nem fog, de Cullen tegnap egész stabilnak tűnt. Közel 100-as átlag, 50% duplákra, nagyon jónak számít, pár 180 is beesett, szóval annak elégnek kell lenni. Én abból indulok ki ennél a tippnél, hogy Cullen egyrészt stabilak tűnt, másrészt Andersont most lehet elkapni az elején. Nem tudom elképzelni, hogy Anderson túl sokat dobált, szerintem simán benne van a közel semmit is, így én azt mondom, bár ő a jobb név, a nagyobb név, a jobb játékos, de megkockáztatom így picit látatlanban, hogy Cullen ezt ma jobban akarja majd.

Anderson, Gary - Cullen, Joe: Kör hendikeppel - Hendikep tipp