A negyeddöntőkre kerül sor a mai napon Cordobában. Panaszra nem lehet ok ha megnézzük a legjobb nyolc mezőnyét pláne hogy csak 250-es tornáról van szó . Albert Ramos és Lorenzo Sonego összecsapását szemeltem ki. Mind a két játékos vérbeli salak specialista.

A szorzók alapján kiélezett mérkőzésre számíthatunk,de meglátásom szerint nem lesz ennyire izgalmas. A spanyoltól elvitathatatlan érdem,hogy idős kora ellenére mindig fel tudja szívni magát azonban ezek gyakorisága és intenzitása folyamatosan csökken. Mérkőzést a tornát megelőzően októberben nyert ahol két elég nagy skalpot begyűjtött,de a harmadik találkozóra elfogyott az erő. Hasonló forgatókönyvet várok a mai összecsapás kapcsán is. Az adogatásai ezen a tornán nagyon ültek az tény,de Martin 100-on kívül bármennyire is ez a kedvenc borítása akinek villanásai vannak,de nem képvisel olyan tudást a Touron szerintem. Varillas pedig sérülés miatt feladta így eléggé megúszósra sikerült a legjobb nyolcba jutás.

Az olasz esetén mindenképp érdemes volt megvárni,hogy mennyire fókuszál ezen a tornán mivel vérmérsékletéből adődőan hangulat ember. A sorsolás vele egyáltalán nem kegyeskedett,mert Carballeas Baena első meccsen még egy Garroson is kemény dió nem hogy egy ilyen kis versenyen. Sonego az első szett elvesztése utána fordított így kétség sem férhet hozzá,hogy ez a torna prioritást élvez nála. A második harmadik szettben break labdája sem volt a spanyolnak ami salakon hihetetlen teljesítmény.

Az eddig legyőzött ellenfelek és formák is azt súgják,hogy nem kérdés az olasz győzelme. Ha három szettre kerül sor az is Lorenzo malmára hajtaná a vizet.

Ramos-Viñolas, Albert - Sonego, Lorenzo: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp