Nézegettem itt a vasárnapi nem épp szűk kínálatot, és mégsem találtam olyan tippet, amiben igazán megbíznék. Egészen addig, míg el nem értem a 21:00-ás idősávhoz, és rá nem leltem a Real Madrid - Granada meccsre.

Elvileg ez sima hazai, a Real gólokkal jobb, húzzuk is mixen a H-t a 10-es kombiba. Nem is biztos, hogy rosszul tesszük, mert jobb csapat, de aki látta a Bilbao elleni vergődést, biztos nem veszi a ki a meccset sem hazaira, sem overre.

A Bilbao fizikálisan nem kicsit volt jobb, aminek több oka van, egyrészt nincs tele légióssal, többet pihent, kevesebb meccse volt az idényben, nem mellesleg kupaspecialista.

Lényeg a lényeg, össz-vissz hetet lőtt a Madrid, ebből 2 talált kaput, igencsak karcsú számok. Fásultak voltak a srácok, nem igazán működött semmi. Vini ott még pályán volt, de érződött rajta, hogy fáradt, nem nagyon jöttek a megoldásai. Hiányzott Benzema, a visszalépései, a meglátásai, a befejezései, márpedig most sem Vini Jr, sem Benzema nem játszik. Kettejük termése csak a bajnokságban 29 gól és 12 gólpassz. Az, amit Benzema melózik, amilyen alázattal játszik évek óta, miközben a társak, CR és Ramos elment, az megsüvegelendő.

Előző év december elejétől vizsgálva a Real Madrid 5 meccsel játszott többet, mint a Granada. SOK! Nem csoda, ha fáradt a Madrid, korábban a Barcánál volt mindig valamikor január végén-február elején egy időszak, amikor nem ment a katalánoknak. Most is lehet, csak nem vesszük észre, mert most eleve nem megy.

Viszont a Granada sem brillírozik, elöl nem nagyon jönnek a gólok, idegenben eleve nem igazán pörögnek. Molinát Militao felveszi, Suarez nagy ziccerpazarló, ráadásul Courtois azért top kapus, amit lehet, megfog.

Ez olyan meccs lesz, amit a Real Madrid csak meg akar nyerni, szerintem nem lesznek szomorúak, ha 1-0-ra nyernek egy bűnrossz meccsen. A Granada célja meg mi más lenne, mint tartani a 0-0-t. Nekik a Bernabauból elvitt egy pont bőven megfelelne, szerintem ha hátrányba kerülnek, akkor sem nyílnak ki. Szerintem így, hogy nincs Vini és Benzema, a Granada simán elhiszi, hogy van sansz pontot szerezni. Foggal-körömmel védik majd a remit, azt meg nem gondolnám, hogy a Jovic-Lucas-Hazard trió megcsinálja a show-t.

Elsőre egy under 3 AH-t akartam, de ez talán még jobb tipp.

Real Madrid - Granada CF: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp