Eljött a nap, amikor ismét összemérhetik, kinek mekkora. Jó kis csata lehet, ha egymásnak feszülnek, de jó kérdés, egymásnak feszülnek-e úgy igazán, vagy tartanak egymástól, és jobb a békesség alapon hoznak egy 0-0-t?

Az tény, hogy az Atleti a válogatott szünet előtt nem volt igazán jó formában. Pofonok, kisebbek-nagyobbak, zsinórban jöttek a bajnoki vereségek. A Valencia ellen 2-0-ra égtek, gnézett ki, egy korszak lezárul. Aztán Simeone valószínűleg mondott egy beszédet az öltözőben, kijöttek Carrascóék, és 3-2 arányban fordítottak. Az biztos, hogy ott van még szív az Atletinél, és ha az jelentette a fordulópontot, a Barca bajban lesz. Nem biztos, hogy jól jött a szünet, de ez sem biztos, hogy rosszul.

A Barca a télen igazolt játékost a kreatív zónába, Adamával biztos erősebb lesz a Barca, Aubameyang az lutri, de akár be is jöhet, Ferran meg majd belejön, fejben biztos ő a legjobb a három srác közül, kérdéses, mikor lesz ismét 100%-os állapotban. Viszont Umtitit nem sikerült lepasszolni, Dembélé is maradt, így maradtak a gondok. Egyébként ezek az afrikai gyökerű srácok még Depayyal ott elöl akár össze is érhetnek. Ne zárjuk ki.

Viszont jelenleg szerintem ott tartunk, hogy Xavi nem ismeri a csapatát. Eddig sem ismerte, most új elemek jöttek a képtelbe. Közben Simeone ezzel a kerettel dolgozik régóta. Mindenkit jól ismer. Középen a Tico erősebb, Kokének jót tehetett a szünet, de Paul remek, Lemar szintén, Carrasco is teszi, amit kell. Luis Suarez biztos be akar akasztani volt kenyéradójának. Ő nem volt nagy góllövő formában, de Uruguay színeiben most mindkét meccsen betalált, szóval az önbizalma helyére kerülhetett. Correa, Llorente vagy Joao is idegesítheti Araújóékat. Talajon az a Pique-Araujó páros forgatható, főleg előbbi. Alba sincs annyira ott fejben idén, Dest szintén hajlamos a hibára, Alves pedig vén csont, ha esetleg ő játszik.

Ez a tipp jónak tűnik, mert eleve kérdés, lesz-e gól. Közel sem biztos. Eleve kétesélyes, hogy melyik fél lövi az elsőt. És ha netán a Barca lövi, még akkor sem biztos, hogy a 'tico nem egalizál, vagy épp fordít, mint a Valencia ellen. Nem szeretem ezeket a 1.50 körüli szorzókat, de ezt most jónak vélem.

FC Barcelona - Atlético Madrid: FC Barcelona szerzi az elsõ gólt és megnyeri a mérkõzést - Igen/Nem tipp