A ötödik helyen álló West Ham fogadja a kiesőhelyen lévő Watfordot. A Watford elmúlt pár mérkőzése jól mutatja, hogy miért áll ott a csapat, ahol.

A huszonnegyedik forduló kezdődik mától, és azt láthatjuk, hogy a bajnokságot nagy valószínűséggel behúzza a Man City, viszont a többi helyezés még rejt némi izgalmat. Különösen izgalmas idáig a kieső helyekért folytatott küzdelem, ahol jelenleg négy együttes is három ponton belül van. Innentől kezdve akár fordulóról-fordulóra változhat a hátsó hármas kiléte, viszont meglepetésre a Newcastle átigazolása sem úgy sikerült, ahogyan azt elvárták. Ez lehet az ellenfelek nagy szerencséje.

A West Ham úgy ötödik, hogy amennyiben kedvezően alakulnak a dolgok, akkor akár a negyedik helyen is találhatják magukatba forduló végeztével. Nagyon jó szezonja van David Moyes együttesének, de végtelenül nehéz lesz megtartani a szezon végéig ezt a helyezést. Rengeteg gól van a találkozójukon, ami a tipp szempontjából nem mellékes, hogy a Watfordnak is. Szerencsémre elől-hátul gólerős a WHU, így talán a Watford is összehozhat egy gólt, bár nehéz lesz. Sokkal könnyebb ellenfelek ellen is rúgott gól nélkül maradtak (Burnley, Newcastle, Norwich). Sokkal biztosabb vagyok abban, hogy a hazaiak hoznak két gólt a félidőig, mint hogy a vendégek betaláljanak.

Nagyon sok gól van a két csapat egymás elleni mérkőzésein, már az első félidőben is. Ebben a szezonban is több alkalommal előfordult, hogy a WHU mérkőzésein félidőig megvolt a két gól, igaz, a vendégek inkább második félidős csapat, így lesznek azért izgulnivalók.

Azt gondolom, hogy van annyival jobb a hazai együttes, hogy behúzzák a találkozót, de én inkább a gólokban látok fantáziát. Tetszik a félidei két gól szorzója, ráadásul nagyon jó számokat is hoznak a cspatok. A tippem az, hogy az első félidőben lesz legalább két gól.

West Ham - Watford: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp