A nyolcaddöntőkkel folytatódtak a keddi napon a Magyar Kupa küzdelmei és ma szerdára is maradt öt meccsnyi izgalom.

A Paks játéka már bő másfél éve a Bognár Gyuri által képviselt nyílt támadófutballról szól, arról, hogy menjünk előre és rúgjunk annyit amennyit tudunk az pedig jó esetben magával hozza a három pontokat.

Nos a hétvégén magukat is meglepték a tolnaiak és engem is (hiszen mindkét csapat gólt és overt raktam éles fogadásban) azzal, hogy az üllői úton a még csak alakulgató Csercseszov-Fradit lesimázták és többek között Ádám Martin csoda góljával, valamint a fiatal Szabó Bálint pimasz találatával kapott gól nélkül verték a fővárosi zöld-fehéreket. Az Új Groupama Arénában hárommal még nem is kapott ki a bajnokságban a Fradi ...

Bognár György bárkihez is nyúl, legyen az fiatal, öreg, sovány vagy pici felesleggel küzdő, mindig megtalálják a megfelelő szerepkört a számára.

A Magyar Kupában valószínű, többen is kapnak lehetőséget azok közül akik az utóbbi időben inkább a kispadot melegítették, de ez nem fog eredményességbeli problémát okozni.

Az NBII -es ellenfél pedig csak felerősítheti a bátrabb támadó futballt lehetőségét a Paks oldalán.

A korábbi vasas védő, Mónos Tamás vezette Csákvár a hétvégén például otthon a mostanság gólszegényebb Vasastól is kapott egy négyest (1-4), ezek után egy "gólömlésben" szenvedő Pakssal szemben tudnának a védőik talpon maradni? Kétlem!

Az idei MK sorozatban a Paks Gyömrőn 9-1 -re, Óbudán a III. Kerület ellen 5-0 -ra nyert. Szerintem most sem állnak meg négyig Bödéék, de a Csákvárban is bőven benne van a találat lehetősége.

Csákvár TK - Paksi SE: Gólok száma - Felett/alatt tipp