Ha döntő, és Auger-Aliassime, akkor veretjük a srácot. Ne értsétek félre, nincsen semmi bajom Félix komával, de bizony nagyon úgy tűnik, hogy nem bírja el egyszerűen a döntők terhét pszichésen. Eddig ugyanis 8 alkalommal jutott ATP-döntőbe karrierje során, és bizony mindet elbukta kivétel nélkül... de fokozom ezt még egy kicsit, ezen a nyolc, döntőben lejátszott meccsen még csak egy darab szettet sem tudott nyerni... Ez azért így kemény... Most igazából már azt is az elődöntő beli ellenfelének köszönheti, hogy itt van, hiszen Rublev kezében volt az a meccs... Szett és breakelőnybe kerülhetett volna ugyanis az orosz a második szett elején, de 5 breaklabda is kevés volt neki, ami aztán annyira frusztrálta, hogy végül ő bukta el az adogatását úgy a második szettben, hogy abban egyetlen breaklabdája volt csak a kanadainak... Ezek után pedig világgá ütötte Rublev a labdákat a döntő szettben, Félixet pedig a döntőbe.

Tsitsipas fejben sokkal jobb, mint Rublev, vélhetően ő nem fogja Auger kezébe adni a trófeát. Egymás elleni mérlegük is beszédes. Eddigi nyolc találkozásukból ötöt nyert a görög, és hármat a kanadai. Érdemes amúgy megjegyezni, hogy az első három meccsüket nyerte Auger, majd a legutóbbi öt alkalommal már kivétel nélkül Stefanos volt a jobb... Ez négy kemény pályás és egy salakos meccset takar.

Favorit az irodáknál is Tsitsi, de nem sokkal. Ez az 1.73 a legtöbb helyen 1.80 körül van... Szerintem egy 1.60 körüli szorzó reálisabb lenne, szóval én Tsitsi mellett teszem le a voksom, várat még magára Auger tornagyőzelme.

Tsitsipas, Stefanos - Auger-Aliassime, Felix: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp