Én nem tudom, mi történik itt ebben az idényben, de korábban az Atleticónál az is csodaszámba ment, ha gólt kapott. Most meg az csoda, ha megússza kettővel. Oblak, akinek a korábbi idényekben szezon előtt oda lehetett adni a Zamora-díjat, most egészen konkrétan a liga legrosszabb hatékonyságával dolgozó kapus. Az Atleti előző években tapasztalt stabilitása odalett. Hol van már a Juanfran-Godin-Miranda-Felipe Lis négyes.. Hmm, de fincsi volt az a csapat. De ha már Oblak, Aitor Fernandez, a másik kapus is összezsugorodott, neki volt idénye, ahol a legtöbb védést mutatta be meccsenként, hatalmas bravúrok, de most ezek elmaradnak.

A két együttes között a difi az, hogy az Atleti azért elöl is gólképes. Fura ezt az Atleticót látni. Joao Felix egy nyilatkozatában elmondta, hogy tudja, mi a baj, csak nem árulja el. Az biztos, hogy Joao Felix egy Isten áldotta tehetség, de az is biztos, hogy többet képzel a srác magáról, mint ami.

Lényeg a lényeg, az Atleti védekezése rossz. A védők bakiznak, általában sokat. Oblaknak nincs mákja sem, egyszerűen minden meccsen úgy pattannak a labdát, hogy azt kapus nincs, aki elérje. Emiatt az önbizalma is tönkre ment. Szóval bármilyen lütyő banda a Levante, biztos betalál. Az Atleti pedig nem tehet mást, megint többet kell rúgni.

Gimémez aligha produkál még negatív tesztet, így a védelem oszlopa hiányzik. Elöl viszont megvannak, és ott lesz talán Hermoso is, aki hátul nem hajt sok hasznot, elöl viszont gólt lő a hajrában. Az utolsó 3 bajnokiból kettőt nyert meg a csapatnak a közvetlen hajrában, gól legutóbb, és gól a Valencia ellen. Legutóbb emberhátrányban nyert a 'tico, szíve továbbra is van a csapatnak. Sajna Carrasco sem játszik még, de mondom, elöl megvannak. Cunha nekem tetszik, ő nagyon jól mozog, van kedv, lendület, érzi is a kaput. Elöl jönnek a gólok, azzal nincs is baj. Meg ugye itt a Levante-védelemről beszélünk, hát na, azért az nem a mattolhatatlan kategória. Ha ez még nem lenne elég, Vezo lesérült a Betis ellen hétvégén, cserélni is kellett még a félidőben. Szóval a szegény embert még az ág is húzza eset, a Levante a menthetetlen kategória. Fizikálisan gyengék, lassúak, gondolkodásban is, a Betis is akkor lőtt gólt, amikor akart, pedig a kupameccsei miatt a Betis sem volt friss igazán. Mégis rámolt négyet, de csak azért nem többet, mert a 2. félidőben csak az előnyét őrizte. Ha a Levante hétvégén nyert volna, talán még lett volna visszaút, de így nem igazán. A Wandában a 'tico megtömheti ellenfelét. A Betis tényleg akkor lőtt, amikor akart, ha kellő alázattal, nem lebecsülve az ellenfelet játszanak Lemarék, egyet biztos bekotornak, és akkor a 2. félidőben akár Hermoso villan, akár Joao a Felix a padról elmegy egy kontrával...

Meg ugye a fránya pontrúgások, a Levante a legtöbb gólt kapja rögzített szitukból, a hétvégének köszönhetően már a Cadízt is megelőzte ilyen téren. Akcióból is a legtöbbet nyeli. Akár kap gólt a 'tico, akár nem, szerintem jó sansz van rá, hogy ez az opció üljön. Egyébként a Levante nem egy, de két, sőt olykor 3 gólos előnyről sem tud nyerni, szóval ja, ebből Segunda lesz, már új sportigazgatóval. talán mér most az új csapat épül, csak még a rombolás fázisát látjuk. Nem lennék meglepve, ha a 'ticónak végre kijönne a lépés, és örömfocit látnánk a hazaiaktól. Tényleg benne vannak a bakik hátul, de ahogy hétvégén elverték a Getát, ahogy a Valencia ellen 0-2-ről 3-2-re nyertek, a szív azért még ott van.

Atlético Madrid - Levante: Atlético Madrid mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp