A második forduló összecsapásai zajlanak csütörtökön. Tudtam,hogy látva az előző találkozót egyértelmű lesz számomra,hogy veretni fogom az ausztrált azaz John Millmant akinek mostani ellenfele Marcos Giron.

Az előző elemzés alkalmával is említettem,hogy John egy vesszőfutásban van már cirka 2 éve. Kemény pályán amely a legerősebb borítása tavaly negatív mérleggel zárt. Mostanra majdnem kicsúszott a százból is a világranglistán. Az első fordulóban annyi lehetősége lett volna Creesynek nyernie,hogy félelmetes. Ahogy vártam az ausztrál küzdött aminek a győzelmét is köszönhette,de rengeteg hibával játszott és ha mozgatták azért látszódott a kor nincs mit szépíteni. Ziccereket a hálóba ütött és nagyon rosszul mozgott a pályán az amerikai. Emellett a labdamenetek alatt puhán ütötte a labdákat és még így is nyerhetett volna. Ezeket a szívességeket Giron nem fogja megtenni.

Az amerikai a múlt héten szépen menetelt hiszen csak az elődöntőben tudtak neki megálljt parancsolni ahol egy három órás mérkőzésen kapott ki honfitársától Brooksbytól. Ezt a jó formát úgy tűnik átmentette, Delray Beachre. Az ütései nem erősek,de John ellen nem is muszáj. Viszont rendkívül jól mozog a pályán és kellően éles szögeket tud ütni. Marcos emellett jól helyezett labdáival és az erőnlétével bizony feladja a leckét az ausztrálnak.

Hosszú labdamenetekre számítok és mivel Giron lábai villám gyorsak és kondicionálisan jobban felkészült,mint az ausztrál szerintem egyértelmű a továbbjutó személye.

Tavaly októberben is simán verte Millmant nem gondolom,hogy most másképp alakulna.

Millman, John - Giron, Marcos: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp