Ha az underre gondolunk, akkor egyből a Wolverhampton csapata kell, hogy eszünkbe jusson. A csapat mérkőzésein átlagosan 1.65 gól esik. Hát mit mondjak, ez minden csak nem biztató a tippre nézve, én azonban mégis azt gondolom, hogy ezen a találkozón lehet egy pár gól.

A Wolves csapatának a védelme alaposan feljavult az előző évhez képest, míg a rúgott gólokat tekintve kb. ugyanott van, átlagban egy gól. A remek védekezésnek köszönhetően a csapat eredményessége is feljavult, nem túlzas azt kijelenteni, hogy mind pontban, mind helyezésben alaposan felülmúlják a tavalyi szereplésüket.

A hazai együtes egész jó etapot fut, ha nem nézem a FA Kupát. Ott a Norwich ejtette ki őket, ami az Arsenal ellen is alaposan meglátszott a csapaton. Ezt a két találkozót leszámítva egész jó szezonjuk van, szinte csak erősebb csapat ellen kaptak ki. Döntetlenjük nem is nagyon volt olyan csapat ellen, akik a tabellán előttük állnak (csak a Chelsea). Talán majd ma.

A Leicester pocsék formát mutat, sikerült egy nagyon rossz szériát lezárjanak a csütörtöki Konferencia Liga mérkőzéssel. 4-1-re nyertek a dán Randers ellen, remélhetőleg ez a teljesítmény továbbra is megmarad a PL meccsekre is. Várhatóan a középmezőnyben fog végezni a Leicester csapata, véget érhet számukra az a remek szereplés, amit az elmúlt pár évben mutattak. Egy jó középmezőnybeli csapat, de szerintem semmi több. Meg is látszik az idei szezonjukon, a hazaiak jelenleg 10 pontot vernek rájuk, igaz, mindkét együttesnek bőven van elmaradt találkozója.

Egymás elleni mérkőzéseiken 2019 augusztusa óta kb. semmi gól nincs. Az azóta lejátszott öt mérkőzésen két alkalommal volt egy-egy gól, ezeken 1-0-ás Leicester győzelem született.

Mindkét együttes lemondhat a nemzetközi kupás szereplésről és a kiesés veszélye sem fenyegeti őket. Azt nem gondolom, hogy unalomba fulladna majd a találkozójuk, mint az oly sokszor történt, mert egyszer minden sorozat véget ér. Az 1-1-től kezdve a 4-3-ig bármit belelátok a meccsbe, mertnazért játszottak ők már hét gólos találkozókat is.

Wolverhampton Wanderers - Leicester City: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp