Három elmaradt mérkőzést rendeznek ma a Premier Ligában, én a 18.fordulóból elmaradtat néztem ki magamnak. Két borzasztó formában lévő együttes csap össze, mikor, ha nem most szakíthatják ezt meg?

A hazai együttes egy tizenkét mérkőzéses nyeretlenségi szériát sikerült megszakítson a hétvégén azáltal, hogy sikerült idegenben legyőzzék az Aston Villa csapatát. Ki gondolta volna ezt akkor, amikor a Watford még novemberben legyőzte 4-1-re a Man Utd csapatát? A csapat a legjobb kiesőhelyen áll jelenleg, hátránya négy pont a már biztos bentmaradást jelentő tizenhetedik hellyel szemben. Szoros az utolsó három, egy pontot belül vannak a csapatok, aki bent szeretne maradni, annak huszáros hajrát kell kivágnia.

A Palace is pocsék formában van, jelen pillanatban hat mérkőzéses nyeretlenségi sorozata van. Volt mellette két nyertes kupatalálkozó, de azt két alacsonyabb osztályú csapat ellen jött össze. A vendégek gyenge sorozata azt eredményezte, hogy lassan azért elkezdhetnek hátrafelé is figyelni, noha van egy nyolc pontos előnyük épp mai ellenfelükkel szemben.

Nem állítom, hogy gólgazdag találkozó lesz ez a mai, de az biztos, hogy menni fognak a csapatok előre. A Watford otthon nagyon gyenge, ahogy a Palace idegenben, hiszen legutóbb a Man City ellen tudtak nyerni, még október végén. Azóta eltelt lassan négy hónap, muszáj villantaniuk valamit.

Nem tudom, hogy milyen lelkivilága van a csapatoknak, de azt gondolom, hogy mindkét együttes rámegy a három pontra. A hazaiak keveset rúgnak, sokat kapnak, míg a vendégek nem rendelkeznek rosszabb védelemmel, mint a negyedik és ötödik helyezett csspatok. Sokat gondolkoztam, hogy melyik a helyes tipp erre a találkozóra, de nem sikerült rábeszéljem magam másra. Mindkét csapattól várok gólt, remélem nagy okoz majd csalódást a mérkőzés.

Watford - Crystal Palace: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp