Sokáig gondolkodtam mi lenne a megfelelő piac amivel nyerni lehetne ezen a mai meccsen, vaciláltam 1/1, hazai hendi, sok gól, aztán mikor megláttam a gólokra adott szorzókat úgy gondoltam, hogy lehet érték a 4 gól alatti AH-s verzióban.

Szeret mindkét csapat sok gólos mérkőzéseket játszani az tény, ahhoz hogy a tippünk nyertes legyen max 3 gól eshet, mivel négy találátnál már csak a feltett tétünket kapjuk vissza, ugyanakkor a decemberi hajtás után és a téli szünet végezetével egy elég kemény időszak elé nézett a Pool, aminek a kellős közepén tartanak. Klopp éra alatt, sőt nagyon sokat kell visszamenni az időben ahhoz, hogy a csapat és a szurkolói azt tudják mondani, hogy február végén, még mind a négy sorozatban esélyesek között vannak számon tartva és a trófeáért küzdenek. Jelen pillanatban pedig ez van, bajnokságban ha nyernek 3 pontra közelíthetik a Cityt, vasárnap jön egy kemény liga kupa döntő a Chelsea ellen, FA kupában állnak és egy megoldható feladat előtt állnak a Norwich ellen, míg a BL-ben is jól kezdtek az Inter ellen. Ilyen sűrű programban nagyon fontos a rotálás úgy a játékosokkal, mind a meccsen belüli iram kedvező alakításában. Márpedig Klopp híres arról, hogy a biztos előny tudatában ne a harmadik, illetve a negyedik gólt hajszolja, sokkal inkább biztos labdatartással az eredmény tartására koncentráljanak és várják a mérkőzés végét.

Leeds idén nagyon hullámzó teljesítményt nyújt, és egy két kemény pofonba is beleszaladtak már, ha nem kapják össze magukat azonban hátrafele is kell nézelődjenek, mert a kieső helyen álló csapatok igencsak kapják össze magukat, lásd Newcastle, Burnley. Ugyanakkor nagyon szűk a keret a vendégeknél és sérülések is nehezítik Bielsa dolgát, ami igencsak kemény gondot okozhat a megfelelő kezdő összeállításánál.

Két viszonylag fáradt csapat nem sok izgalmat tartógató mérkőzésére van kilátás szerda délután a BL meccsekkel párhuzamosan, ezért én arra számítok, hogy nem fog kiszakadni itt a gólzsák, és a csapatok egy kevés gólos meccset fognak tudni lehozni.

Liverpool - Leeds United: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp