OMG, hát mekkora ajándék ez! Mondom ezt most, aztán bízom benne, hogy nem kiabálom el. Két dolog miatt szeretem ezt az opciót, hisz két dolog amin elmehet, vagy bejöhet, nézőpont kérdése.

Egyrészt a tipp máris nyertes, ha a Barca talál be először. Másrészt még akkor sem feltétlenül kell cidrizni, ha a Napoli lő gólt először, mint lőtt amúgy a Camp Nouban, hisz attól még a meccset nem nyeri meg, akár ki is kaphat. Egy harmadik opció, ami pedig pici az esély, az a nulla-nulla, erre mondjuk kevés a sansz.

Én bevallom, már eleve az meglepne, ha a Napoli nyerne. Nincs jó formában az olasz csapat, bele-belenéztem a Cagliari elleni hétfői meccsébe, Jao Pedróék közelebb álltak a gólhoz, több helyzetük volt. A szezon elején látott Napoli sehol, ez jelenleg egy Serie A középcsapat. Viszont a szezon elején sorra vertek mindenkit, és most sem tragikus a csapat, így a BL-t érő top4 megtartása összejöhet a Serie A-ban. Szerintem a fő cél az a klubnál. Ez a Napoli poraira hullik, sokan igazolnak el, jó kérdés, milyen Napolit látunk jövőre, a következő években.

Ami a Barcát illeti, nem igazán fér bele az idénybe, hogy akárcsak az EL-t feladja. A keret elég bő, simán lehet úgy forgatni a csapatot, hogy a LaLigára és az EL-re is jusson energia. A Barca erős kezdővel fog odaállni ehhez a meccshez, és igazából a helyzetei otthon is megvoltak, csak Ferran nem igazán volt elemében, elpuskázott mindent. Ma akár egy Ferran, Dembélé, Aubameyang trió kezdhet elöl. Ferrannak kell a pozitív élmény, Auba és Dembélé pedig jó lehet egymás mellett. Ez a terv. Araujó és Pique elvileg egészséges, így belül ők kezdenek, Alba és Dest széleken, de Jong, Pedri és Nico vagy Gavi középen. Ez a tipp 1.30-ért szerintem egész korrekt.

Napoli - FC Barcelona: Napoli szerzi az elsõ gólt és megnyeri a mérkõzést - Igen/Nem tipp