Van miért visszavágnia a Southampton csapatának, hiszen az őszi mérkőzésen hazai pákyán 2-1-re tudott nyerni a Norwich. Aligha fordul elő hasonló eredmény, lévén a vendégek a sereghajtók jelenleg és nagyon gyenge formában vannak.

Ugyan menekül a Norwich, januárban sikerült megduplázzák a győzelmeik számát, de még mindig a sereghajtó pozícióban vannak. Elég nehéz két mérkőzésen vannak túl a vendégek, nen csoda, hogy vereséget szenvedtek. A Man City és a Liverpool ellen sem vallottak igazán kudarcot, más, nagyobb együttesek is kaptak már 3 illetve 4 gólt tőlük. A probléma az impotens támadójáték, illetve a harmatgyenge védelem. Messze a legkevesebb gólt rúgták illetve a legtöbbet kapták, így nem nehéz megjósolni, hogy mi lesz a találkozó vége. Minden pontra szüksége van a Norwichnak, mert szoros a tabella hátsó fele, így azt gondolom, hogy foggal-körömmel megpróbálnak legalább egy pontot elcsípni. A Rashica-Pukki támadóduó jáékában benne kellene, hogy legyen a gól, de rendkívűl keveset tesznek hozzá a csapat játékához.

A hazaiak jó formában vannak, a legutóbbi tizenegy találkozójukból mindössze egyet vesztettek el. A jó forma adott tehát, viszont se előre, se hátra nekik. Elérhetetlen a nemzetközi kupa és esélytelen, hogy kiessenek, így azért nem feltétlen fognak annyira kockáztatni, mint mondjuk a vendégek. A hazaiakat jónak tartom legalább egy gólra, viszont én úgy érzem, hogy a Norwichnak is be kell tudnia találnia legalább egyszer. Akkor lehet esélyük a pontszerzésre, de nagyon nehéz dolguk lesz. A tippem az, hogy mindkét együttes szerez legalább egy gólt.

Southampton - Norwich City: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp