Egyik hibám a sok közül, hogy vannak meccsek, melyeket nem tudok elengedni, és addig keresem a jó, vagy legalább annak tűnő tippet, amíg csak megszületik. Most is ez történt. Igazából keresgéltam a gólos piacokon, de végül is elvetettem az ötleteim, maradt ez, azaz az X2.

A Levante nem csillog idén. Volt két sikere, ami nem sok, hisz 25 forduló pörgött le. A bennmaradástól kilenc pontra a valenciai csapat. Leírtam már több helyen, a fórumban is, hogy a Levante nem az igazi, és nagyon nem az.

A hétfői Celta elleni meccsen Cardenas kapus 0-0-nál a félidő elején úgy csalta az időt, hogy az sárga lappal lett büntetve. Miközben a Celta sem játszott igazán jól, szóval nem volt egy nyerhetetlen meccs, és az időhúzásból mi mást olvasunk ki, minthogy a Levante ikszre játszott. Végül iksz is lett (1-1), de nem igazán értettem, hogy lassan a bajnokság hajrája jön, van 10 pont hátrány a legjobb bennmaradóhoz képest, és egy nyerhető meccsen a csapat időt húz??? Nonszensz.

Az elchei csapat kényelmesebb helyzetben van. A bennmaradást jelentő vonal fölött kilenc ponttal, és ami fontos, hogy jó formában. boye kiesése sem rázta meg a csapatot, itt 2022-ben két együttestől kapott ki, az egyik a Real Madrid, a másik a Sevilla. A Real Madridtól is csak ráadásban a kupában, szóval 90 perc alatt csak a Sevilla győzte le Morentééket. Mi ez, ha nem lendület.

Szóval az fix, hogy az elchei együttes jobb formában van, jobb helyzetben van, sokkal nyugodtabb lehet ellenfelénél. A Levante nem véletlenül áll úgy, ahogy. Elöl nem igazán hatékony a csapat, Bardhit nem tudom miért erőltetik, Morales sem igazán jó idén, de Frutos még csak-csak, meg Marti még pörög, de a középpálya nem jó, a védelem meg egyenesen elfogyott. Duarte még tartja magát, de szerintem ez kevés.

Ha ez még nem lenne elég, a kopaszkutya Fuertes fújja este a sípot, vele eddig az élvonalban még egy meccset sem nyert a Levante, az utolsó két alkalommal még piros lapot is adott Levante-játékosnak. Nem jó előjel, meg igazából a csapat játéka sem, hozzáállása sem.

Egy csapat, amely 10 pontra van a bennmaradástól, az nem húz időt... Nálam ez X2, komplettebb, összeszedettebb csapat az elchei.

Levante - Elche: Dupla esély - Dupla esély tipp