Ha jól néztem itt, akkor a Real Madridnak zsinórban van 7 meccse, amikor az első félidőben nem szerzett gólt. Kupameccsek, BL és bajnokik is vannak e találkozók között, a közös az, hogy az első félidőkben maximum kapott gól van, lőtt nem igazán. Alszik a Madrid? Simán lehet, de a téli álomból fel kellene ébredni, mert jön a tavasz, a bajnoki hajrá, a BL, nem igazán fér bele majd az, hogy az első félidőket végigalibizi a hazai együttes.

Mi lehet ennek az oka? Talán az egyik az, hogy Ancelotti konok egy ürge, nem igazán hajlandó rotálni. Vélhetően ma is az a 11 játékos kezd, akiben vakon bízik, a Real kezdőbe nem igazán kerül be senki, ha a top11-ben nincs eltiltás vagy sérülés. Érdekes a mai világban, azért nem ezt szoktuk meg, és ha megnézzük, hogy azért a Madridban mondjuk a középpálya nem épp mai gyerekekből áll, hát jó kérdés, mi lesz a szezon hajrájában.

Na de lényeg a lényeg, hogy a Rayo nem fog alibizni. Őszinte csapat ez, amikor az élvonalban van, rendre nekimegy a nagyoknak, főleg a Madridnak, és ritkán játszanak ezek ketten unalmas meccset. Az számomra kérdés, hogy Iraola beáldozza-e ezt a találkozót. Biztos nem úgy megy neki, meg a Rayo sem, hogy feladja, de alakulhat úgy, hogy elengedi a meccset. A Rayo ugyanis jövő héten a Betis-szel játszik a Copa del Rey-ben, 1-2-ről várja a folytatást, idegenben kéne nyerni. Viszont ha az összejönne, ha Sevillában csodát tenne, akkor mehetne a CdR döntőjébe.

Viszont a Rayo elfogyni látszik, zsinórban négy zakó. Iraola is nagyon bízik a kulcsembereiben, Isiben, Trejóban, Alvaróban, szóval nem fitt a Rayo sem.

Feladni a Rayo nem fogja, de biztos érződik majd némi erőhiány. A Real meg ha a 8. meccsét is lehozza első félidős gól nélkül, hát úgy kell nekem. A 2. játékrészben már jönnek majd a cserék, ha elmenni látszik a meccs, Iraola biztos lehozza a kulcsembereit, és még inkább szétcsúszik a hazai együttes. a Madridban is jöhetnek friss emberek, akár a középpályára, a kreatív zónába, és egy, a már a hétközi kupameccsre koncentráló Rayónak egy tüskét még oda lehet szúrni. Az én tippem, hogy jó meccs lesz, mint a Rayo-Real meccsek általában, és a vendég csapat mindkét félidőben betalál.

Rayo Vallecano - Real Madrid: Real Madrid mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp