Rég láttak már igazi gálát a PSG szurkolói otthon a csapatuktól. A Nizza elleni kupameccs elég cudar volt, kieséssel, lőtt gól nélkül, aztán a Rennes elleni 1-0-ás hazai siker a bajnokságban, hát ott sem volt gálaelőadás. A Real Madrid ellen nem lehetett gála a Real Madrid hozzáállása miatt, vonyítva bekkelt a spanyol együttes, de a PSG Mbappé révén megérdemelt gólt lőtt a végén, sokat tett érte a PSG. De 1-0 lett az is, szóval nem igazán potyogtak a gólok a PSG hazai meccsein itt februárban. De majd most!

Ráadásul a PSG kapott egy jó hírt, a BL-döntőt Párizsban rendezik, még nagyobb lehet a motiváció.

A bajnokságban nincs szükség No-Spa-ra, nincs miért görcsölni, a Ligue1 napközijében a PSG a dagi gyerek, aki mindent megtehet. Hatalmas a PSG fölénye, de azért csak megcsapta a Nantes legutóbb, helyre kell állítani a renomét. Én emlékszem a St. Etienne elleni meccsükre őszről, egy korai, talán déli vagy 13:00-ás kezdésű meccs volt, ahol Khazriék kegyetlenül jól fociztak, gólt lőttek, rengeteg helyzetük volt, adták neki becsülettel. Ahogy a Nantes a helyzeteit belőtte, ott a St. Etienne csak egyet vágott, de a félidő végén jött egy Kolo piros lap, elég véleményes volt, de mivel a kínai piacra szánták a találkozót, az ázsiai piacra, így csak kiállították a St. Etienne játékosát, a PSG meg fordított. De még utána is voltak veszélyes ellentámadásai a St. Etienne-nek,a PSG ott nem játszott jól. Persze minden meccs más, igazi közhely, de igaz. Azóta a St. Etienne megjárta a poklot, épp most jött ki onnan, egy jó kis februári szériával győzelmekkel, ugrált felfelé a tabellán, és már nem kieső. Tény, meleg még a pite, ott alul nagy a harc, de sokkal jobb most a tabellára nézni, mint négy körrel korábban.

A PSG biztos akar játszani egy jót, és igazából a St. Etienne is. A vendégek is tudják, mi a realitás, itt igazából ha valami pont becsorog, az nem várt ajándék. A ponthoz gólt tuti lőni kell, szerintem simán benne van, hogy egy bátor, tökös focit látunk a vendégektől, aztán vagy bejön a kockáztatás, mint a Nantes-nak, vagy nem, és akkor gálázhat a PSG. De szerintem most Khazriék kedve is jobb, mint pár hete, azért a kötelezőket szépen hozták, belefér, hogy játszanak egy jót. Ha a St. Etienne fele olyan bátor lesz, mint volt otthon, simán lőhet gólt, de akár gólokat is. A PSG-nél meg igazából ez nem kérdés. Valamiért úgy érzem, itt 6-7 gól is simán lesz.

Paris SG - Saint-Étienne: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp