Nagyjából 20 meccs van hátra a 2021-2022-es idény alapszakaszából, amely idén (is) elég zaklatott volt. A 82 meccs rengeteg, igazi daráló, nem is igazán veszi komolyan a legtöbb klub a meccsek 30-40%-át. Legalábbis ez az én érzésem. Össze-vissza játszanak a csapatok, a legnagyobb sztárok rengeteg meccset ülnek ki ilyen-olyan mondvacsinált indokkal. hol vannak a T. Prince meg Parish féle játékosok 80-82 meccsekkel, vagy hogy egy focistát említsek, Inaki Williams...

Épp ezért alakuló tendencia, hogy a rájátszásba csak be kell kerülni, minél egészségesebben, minél fittebben, a pályaelőnnyel meg majd lesz valami.

Keleten a helyzet kaotikus, az első és a hatodik helyen álló együttesek között jelenleg 4 győzelem a különbség. Egy-egy jobb futás, máris változik az állás az élen, felfelé is sokat lehet 'bukni', meg ugye lefelé is.

Az All Star Gála, és főleg a zsákolóverseny olyan volt, mint az idény. Elég gyenge. Itt tényleg nem szakadnak meg a csapatok, a legtöbb meccsen azt érzem, hogy játszanak, de annyira gépies az egész.

Érdekes, hogy ezt a Milwaukke Bucks - Charlote Hornets meccset igencsak sok pontból adják, a 232 under közel 3.00-as odds?! Ez nekem kell!

A Charlotte a gála óta már a 3. meccsét játssza majd, ráadásul ez majd igazi back to back meccs, nem mellesleg a Pistons ellen is overtime-ba torkollott a Hornets találkozója. Ha ez nem lenne elég, még jól ki is kaptak 1 ponttal, ami amúgy szerintem sokkal jobban fáj, mint egy 25 pontos pofon. Azt el lehet engedni, ott jobb az ellenfél, de amikor egy buzzer dönt, az fájó.

A Bucks is fájó pofont kapott legutóbb, Irving játszott extrát, és ha már buzzer, Giannis dobta rá az utolsót, de a gyűrű kiköpte a görög szörny kísérletét, amivel egálra mentett volna.

A Bucks-nak ideje lenne picit foglalkozni a védekezéssel. Idén volt 252 pontos meccsük, aztán 220, majd legutóbb 202 pont. A Hornets fáradt lesz, simán lehet, hogy a Bucks simán elintézi, és a végén már a zoo crew játszik, a pad legvége mindkét oldalon. Simán elég, ha csak egyik csapat fagy be, máris under a vége. A Hornets utolsó 13 meccséből 2-szer ment volna el ez a tipp, így én azt mondom: Hadd menjen!

Milwaukee Bucks - Charlotte Hornets: Pontok száma - Hosszabbítással - Felett/alatt tipp