Csenger, Hidasnémeti, Szolnok és Diósgyőr. Ezt a négy ellenfelet kapta és egyben verte a Kazincbarcika. A KBSC jelenleg a magyar harmadosztályban szerepel, de a csoportját vezeti, méghozzá elég magabiztosan. A tabellán az előnye 9 pont a másodikhoz képest, 23 meccséből 20-at megnyert. Ez azért jelzi, hogy nem tekinthető gyengének. A Kazincbarcika tökös focit játszik, a góllövéssel nincs problémája. Nagyon kiemelkedik a csoportjából, legtöbb lőtt gól, legkevesebb kapott, picit ilyen Ajax-ra emlékeztető szereplés, csak a Barcikának az előnye nagyobb. Szerintem a Barcikának belefér, hogy a legjobbjait küldje ma pályára, az NBIII-ban jókora előnye van, dominál, így kel jusson energia a Magyar Kupára is. Legutóbb a DVTK ellen vágott 3 gólt, az pedig már ne lehet a véletlen műve.

A tippem azért is tűnik jónak, mert a Paks meccsein a lőtt és kapott gólok azért elég természetesnek mondhatóak. Itt tavasszal a Paks meccseken a 4,5 over 3.75-ös odds volt, most már a Mezőkövesd ellen 2,75-tel adják a bukik...

Egész elképesztő, ahogy a PSE játszik, ilyen örömfoci jellege van az egésznek, Egyszerre profi és amatőr, tényleg ilyen megyei stílusjegyeik is vannak. Közben pedig ez a Paks azért 3-0-ra elverte az FTC-t, és ami elképesztő, hogy ha netán kap két korai gólt, akkor is űzi hajtja tovább, és mint legutóbb a Fehérvár ellen, még a fordítás is összejön. Egyszerűen a görcsösség semmifajta jele nem látszódik. Hogy Bognár kiknek szavaz bizalmat azt nem tudom, de a felfogás marad. Őszinte, offenzív, támadó foci. A hazaiak jó formában vannak, tudnak gólokat lőni, hármasával szórják. Az fix, hogy a Paks ellen azért lehet gólt szerezni, és a Barcika bár NBIII-es jelenleg, azért mutatott játéka alapján sokkal inkább tekinthető már másod osztályú alakulatnak. De igazából ez lényegtelen, a PSE ellen egy megye 1-es csapat is lőhet gólt, ám véleményem szerint most is a tipikus PSE meccset látjuk majd, amikor egyszerűen 'túllövi' az ellenfelet. Jó tipp, jó odds, már csak realizálni kell.

KBSC Kazincbarcikai - Paksi SE: Paksi SE nyer, és mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp