Az élvonalbeli harmadik helyezett Nice a negyedosztály A csoportját vezető Versailles együttesét fogadja a Francia Kupa elődöntőjében, ahol egy mérkőzésen dől el, hogy melyik együttes jut a döntőbe. Igazán meglepődnék, ha a hazaiak nem tudnának a rendes játékidőben nem csak, hogy nyerni, hanem magabiztos győzelmet aratni, több rúgott góllal.

A Nice parádés szezont fut, köszönhetően egyrészt Galtiernek, aki a bajnok Lille csapatát hagyta ott a kedvükért. Nem csak a bajnokságban, de a kupában is brillírozik a Nice, hiszen előbb a PSG-t, majd a Marseille-t ütötte ki, eljutva így az elődöntőig. A Marseille elleni 4-1 igen látványos találkozó volt, ahol a csapat kegyetlenül kihasználta helyzeteit és magabiztos győzelmet aratott.

A Versailles csapatának egyedül a Toulouse csapata okozhatott nehézséget, de az a mérkőzés sem volt különösen nehéz, mert meddő Toulouse labdabirtoklási fölényen kívül más nem történt, nem forgott annyiszor veszélyben a kapujuk.

A Nice csapatának nem szabad gondot okozzon ez a találkozó, hiszen két nagyon jó csapatot már sikerült kiüssenek, míg egy negyedik ligás ellen nem lehet más a cél, mint a döntőbe kerülés. Egy sor tehetséges és jó támadója van a hazaiaknak, így nem lehet kérdés, hogy mi lesz ennek a találkozónak a vége. Gouiri, Delort, Kluivert és Dolberg is jó szezont fut, nem tartom kizártnak, hogy mindannyian betalálnak ma egyszer, amennyiben pályára lépnek. A hírek szerint nem fog rotálni Galtier, mert nem szeretné, ha nehéz mérkőzéssé válna a találkozó, nem szabad elmulasszák a döntőbe kerülést. A tippem az, hogy legalább három gólt szerez a Nice.

Nice - Versailles 78: Nice által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp