Semmi nem dőlt el Párizsban, ahol a legutolsó percben sikerült Mbappé góljával előnyhöz jutnia a franciáknak, de minden Spanyolországban fog eldőlni.

Talán a szezon eddigi legfontosabb meccse jön Ancelotti gárdájának, ugyanis győzni kell otthon a legjobb 8-ba jutáshoz. Nem lesz azért ez egy annyira teljesíthetetlen feladat, volt már sokkal erősebb ennél a PSG. A BL-ben elszenvedett 0:1 óta egész szépen kozmetikáztak Asensioék, 3 meccsen 9 pont 8:1-es gólaránnyal. Egész jó felkészülés volt ez Messiékre, akik pont az ellenkezőjét hozták a BL-beli siker óta. Két idegenbeli zakót is hazavittek a francia bajnokságból, ami azért nem a legacélosabb bajnokság Európa szerte. A kulcs valószínűleg a spanyol középpálya lesz, ahonnan eltiltás miatt hiányozni fog Casemiro, míg Kroos kisebb sérülést szedett össze és nem játszhat szerdán sem. Camavinga meglepően jó játékkal helyettesítette német csapattársát a hétvégén, nem mellesleg szerzett egy gyönyörű gólt is a 4:1-es győzelem során. Ha a középpálya rendben lenne, elől azért nem szoktak gondok lenni, Benzema remek formában, Viniciusban mindig benne van a potenciál, Asensio góllal szállt be a hétvégén a padról, míg Bale is igazából bármikor bevethető. Francia oldalon Hakimi és Ramos hiányzik a védelemből, míg elől kisebb lábsérülés miatt Mbappé játéka lehet kérdéses.

Egyik csapat sincs igazában olyan formában, mint ahogy szeretnék, de az idei szezonban talán a PSG teljesít gyengébben a saját minőségéhez képest. Nem várok túl nagy meccset, de mindent összevetve szerintem egy brusztolós összecsapáson behúzza a meccset a Real.

Real Madrid - Paris SG: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp