Két nagy nevű, világsztárokból összetákolt csapat visszavágója következik szerda este.

Mondhatni nagyobb volt a füstje, mint a lángja a párharc első mérkőzésének, mindenki várta a nagy ütközeteket, a sziporkázó játékot, a rengeteg helyzetet, ehelyett kaptunk egy szépen becsomagolt lószart. Tegnap említettem az eltörölt idegenben lőtt gól szabály milyen hatással volt a Liverpool vendégjátékára, ez fokozottan igaz volt a Real PSG elleni teljesítményére. Lényegében épp támadás nélkül vitték végig, 22-3as kapura tartó lövéssel zárták, és egyszer sem sikerült eltalálni Donnaruma kapuját 90 perc alatt. Viszont szinte bejött Ancelotti terve, hiszen nagyon sokáig a támadást feláldozva, remekül zárt a spanyol védelem, hol egy jó blokk, hol Courtois segített be hátul, ugyanakkor a 91. percben szerzett PSG gól teljesen átírja a visszavágó forgatókönyvét.

Első meccsen nem tudott és nem is akart támadni a Real Madrid, most viszont ők vannak kényszer helyzetben, hiszen ugyanaz a taktika a PSG továbbjutását eredményezne. Kezdeményezőbb, támadóbb felfogásra van szükség most már hazai részről, ami jóval lazább védelmi vonalat, és jóval nagyobb szabad területeket eredményez a saját harmadukban. Ez pedig a PSGnek a mondhatni Kánaán, Neymar-Messi-Mbappe könyörtelenül kifogja használni a Real adta területeket.

Mostani idényben leágazó ágban van a spanyol klubfoci, nem igazán tudnak komoly szereplők lenni nemzetközi szintéren, PSG-nek mostanában be-be csúszik egy egy hiba a bajnokságban, olyan tetemes az előny, hogy egyszerüen ez betudható a motiváció hiányának. Számukra idénre egy cél maradt, megnyerni a klub történelmének első BL serlegét.

Életveszélyes támadó trió, extra motiváltság vendég oldalon, és egy kitámadó hazai csapat meccsén én az X2 fele mozdulok el.

Real Madrid - Paris SG: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp